Fontosnak tartjuk a több, mint 200 mozgáskorlátozott gyermek és fiatal önálló életre nevelését, ezért indítottuk legújabb nyereménysorsolásunkat, amelyben meglévő és jelenlegi ügyfeleink egyaránt, velünk együtt segítenek a Zsótér Pál Alapítványnak!
Zsótér Pál Alapítvány

December 31-ig pedig meglévő és új ügyfelünkként te is hozzájárulhatsz ehhez, mégpedig a Zsótér Pál Alapítvány támogatásával. Ehhez nem kell mást tenned, mint meglévő biztosítási szerződéseid esetében elfogadni a marketingnyilatkozatot, megadni az e-mail címed és mobiltelefonszámod az https://apps.allianz.hu/adatpotlas/ oldalon, új ügyfélként pedig ezeket az adatokat szerződéskötéskor megadni. A nyereménysorsolás pontos szabályait a  Nyereményjátékok aloldalunkon találod!

A Zsótér Pál Alapítvány

Névadója (Zsótér Pál, 1912-1980) tanár, gyógypedagógus, gyógypedagógiai szakíró közel két évtizeden át, 1954 és 1972 között volt a Mozgásjavító Általános Iskola igazgatója.  Megalakulása óta a személyi jövedelemadókból befolyt 1%-okból, cégek és magánszemélyek támogatásaiból valamint pályázati forrásokból tartja fent magát. Tevékenysége során – többek között –  iskolai rendezvényekhez, tanulmányi kirándulásokhoz, kulturális eseményekhez, táborozásokhoz nyújt anyagi támogatást. Emellett gyógyászati segédeszközök, informatikai eszközök, speciális segédeszközök vásárlásával segíti a mozgáskorlátozott gyermekek habilitációját, rehabilitációját.