Az Allianz Életprogramok keretében kínált biztosítási csomagok

Tanácsadóink segítségével lehetősége van arra, hogy a tipikus élethelyzeteknek megfelelően előre összeállított biztosítási csomagjaink közül válasszon.
Az egyes csomagok összetételénél szereplő összegek az egységnyi biztosítási összegek, melyek az Ön igényeinek megfelelően szabadon többszörözhetők. (Például ha Ön Standard csomagot választ, de úgy ítéli meg, hogy egy tragédia esetén 200 000 Ft helyett 1 000 000 Ft-tal szeretne gondoskodni szeretteiről, akkor 5-szörös szorzót válasszon a csomagja mellé.)
Standard - Az élet biztonságáért

Kinek ajánljuk?

Ezt a csomagot azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik alapvetően a befektetéseik jövedelmező elhelyezésében érdekeltek. Náluk a biztosítási védelemnek olyan funkciója van, hogy a kitűzött célok megvalósítását segíti egy esetleges tragédia bekövetkezése esetén.

Mit tartalmaz a csomag?

Életbiztosítás 200 000 Ft
Baleseti halál 200 000 Ft

Jövőkép - A fiatal család álmaiért

Kinek ajánljuk?

A Jövőkép csomag ideális védelmet nyújt a családalapítás előtt állóknak és a fiatal házaspároknak, akik a családalapítás kezdeti szakaszában közös jövőjük kialakításán munkálkodnak. Ebben az élethelyzetben rengeteg fontos döntést kell meghozni. Gyermeket vállalni, lakást vásárolni komoly döntések, ezek nem múlhatnak a véletlenen. A Jövőkép csomag választásával Ön a nyugalmat vásárolja meg saját és családja jövőjét illetően.

Mit tartalmaz a csomag?

Életbiztosítás 200 000 Ft 
Baleseti halál 200 000 Ft 
Baleseti rokkantság 500 000 Ft 
Műtéti térítés: 10 000 Ft

Junior – Gyermekünkért

Kinek ajánljuk?

A gyermek minden család középpontja. Egészsége, egy betegség esetén mihamarabbi gyógyulása minden családnak a szívügye. A Junior csomag figyelembe veszi, hogy egy kisgyermekre eltérő veszélyek leselkednek, mint egy felnőttre, és ennek megfelelő védelmet tartalmaz. Ha Ön biztonságban akarja tudni gyermekét, Életprogramjához Junior csomagot is választ.

Mire vonatkozik a csomag?

Életbiztosítás 100 000 Ft 
Baleseti halál 100 000 Ft 
Baleseti rokkantság 200 000 Ft 
Műtéti térítés 10 000 Ft

Zenit - A középkorúak céljaiért

Kinek ajánljuk?

Ebben a korszakban a biztosítási védelmen belül elsősorban az egyre erőteljesebben megjelenő betegségi kockázatokra kell helyezni a hangsúlyt. Ezen túl gyermekei, unokái is számot tarthatnak a segítségére. Ha ezeknek szeretne megfelelni, a Zenit csomag Önnek készült.

Mit tartalmaz a csomag?

Életbiztosítás 200 000 Ft 
Baleseti halál 200 000 Ft 
Baleseti rokkantság 200 000 Ft 
Kritikus betegségek: 100 000 Ft 
Műtéti térítés: 10 000 Ft

Ambíció - A vállalkozókért

Kinek ajánljuk?

A vállalkozókat általában a felfokozott életritmus jellemzi. A vállalkozás léte, családjuk boldogulása nagy mértékben múlik rajtuk. Ha Ön vállalkozó, speciális védelemre van szüksége, mely védelemben részesíti családját egy esetleges tragédia esetére, ugyanakkor hozzájárul ahhoz is, hogy egy betegség esetén minél előbb munkába állhasson ismét. Az Ambíció kiterjedt védelme orvosolja ezeket az igényeket.

Mire vonatkozik a csomag?

Életbiztosítás 500 000 Ft 
Baleseti halál 500 000 Ft 
Baleseti rokkantság 200 000 Ft 
Kritikus betegségek 100 000 Ft 
Rokkantság 500 000 Ft

Második bástya - A teljesebb védelemért

Kinek ajánljuk?

Ha Önnek már van életbiztosítása, de úgy találja, hogy nem felel meg élethelyzetének, illetve a kor követelményeinek, akkor Önnek készült Második bástya csomagunk, amely teljesebbé teszi a gondoskodást.

Mire vonatkozik a csomag?

Baleseti rokkantság 200 000 Ft
Kritikus betegségek 100 000 Ft
Rokkantsági ellátás 200 000 Ft

Az Allianz Ügyfélportálon keresztül – amennyiben rendelkezik Ügyfélportál szerződéssel - könnyedén módosíthatja a biztosítási összegeket, a biztosítási fedezetet, illetve ki is terjesztheti a biztosítási védelmet egy Ön számára fontos emberre.

A 2016. december 31-ét követően létrejött szerződések esetében a tartam második évétől kezdődően módosíthatók a választott biztosítási fedezetek, vagy bővíthető a szerződés új biztosítottal.

Nincs még Ügyfélportál hozzáférése? Keresse fel biztosításközvetítőjét, vagy látogasson el az Allianz ügyfélkapcsolati pontjaiba, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

alt
alt
Űrlapok, biztosítási feltételek, tájékoztatók, és más hasznos dokumentumok.