Tedd zsebre a saját digitális utazási terveződet: Local’s Lore applikáció

 
 
 
 
 
 
 

Local's Lore | 4 perc olvasási idő

Képzeld el, hogy egy hatalmas virtuális asztal körül ülünk: te, mi, a barátaid, a családod. Egy utazni szerető közösségről beszélünk, akik vidáman osztják meg egymással legújabb utazási élményeiket egy csésze finom kávé mellett.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te mesélsz Lisszabonról én pedig Rómáról, mert ez az a város, amit „második otthonnak” hívok, annyiszor jártam már ott. Miközben hallgatom a lisszaboni beszámolót, feljegyzem magamnak a legmenőbb galériák és újhullámos kávézók nevét, az eldugott éttermeket, üzleteket. Bár személyesen nem találkoztunk, és igazából soha nem ittunk együtt kávét, mégis olyan ismerősömnek mondhatlak, akinek tudom az ízlését, a vizuális világát, érdeklődési körét. Tudom, hogy ha abban a városban élnék, akkor nekem is ezek lennének a kedvenc, bejáratott helyeim, távol a turisták zajától.

Pontosan ez történik, amikor belépsz a Local’s Lore világába. Idegenként helyivé válhatsz a Local’s Lore nagykövetei által, és a térképen is bejelöltük neked a lokációkat, amit saját ízlésed szerint személyre szabhatsz, kiegészíthetsz vagy akár teljes mértékben felül is írhatsz. Ezáltal válva a saját utazási terveződ kurátorává.

 

A Local’s Lore egy magyar startup, amely lehetővé teszi, hogy amellett, hogy helyiek által inspirálódj több mint 90 városban világszerte, személyre szabhatod, illetve elkészítheted a saját térképeidet a kedvenc helyeiddel, amelyik városban csak szeretnéd a Local’s Lore applikáció segítségével. Az utazás ma már szinte mindenkié: a 21. század embere már az olyan élményeket helyezi előtérbe, amilyen az utazás is - pihentető, feltöltő, szemet felnyitó és gazdagító. A Local’s Lore applikáció ezáltal szintén elérhető bárki számára, akiknek fontos, hogy szép esztétika mentén egyszerűen és gyorsan rendszerezni tudja az élményeit, majd ezt meg tudja osztani másokkal. 

A Local’s Lore-t egy erős közösségi szellem élteti, tartozz te is közéjük! Mielőtt útnak indulnál, mindenképpen köss megfelelő utasbiztosítást, és élvezd a kirándulás minden percét gondtalanul. Ha kíváncsi vagy, hogy hogy utazott a Local’s Lore csapata az Allianzzal, akkor olvasd el a beszámolójukat itt. Ők a kozmopolita életmódjuknak köszönhetően az Útitárs Bérlettel utaztak, amely kényelmes megoldást nyújt a gyakran utazóknak, akik évente több alkalommal utaznak legfeljebb 30 napra külföldre, Európán belül.

Töltsd le a Local’s Lore applikációt ingyenesen iOS-re, illetve Androidra és élvezd az újhullámos utazás tervezés élményét!