Kárrendezés Online—Az Allianz-nál ez is lehetséges!

 

 
 
 
 
Dicső Inez Viktória | 2 perc olvasási idő

Akár bejelentésről, akár iratpótlásról van szó, az Allianz-nál sorban állás nélkül, azonnal intézheted a kárügyeidet!

 
 
 

Korábbi bejegyzésünkben már szó volt róla, hogy az Allianz-nál milyen könnyedén lehet biztosítást kötni online. Ez a kárrendezésnél sincs másképp!

Internetes felületünkön akár otthonról is intézheted biztosítási szerződéseidhez kapcsolódó kárügyeidet az alábbi biztosítások esetén:

- Kötelező gépjármű-felelősség biztosítás
- Casco biztosítás
- Otthon- és Lakóközösség-biztosítás
- Vállalati biztosítás
- Assistance Express

Kárbejelentés

A kárrendezés oldalunkon termékenként megtalálod, mire van szükséged a károd online bejelentéséhez.  Ezen felül érdemes átböngészni a kötelező biztosítás és a casco oldalán a „Fontos tudnivalók kár esetén” című részt is, hiszen akár volt már károd, akár nem, ezekkel az információkkal érdemes tisztában lenni.
 

 

Online iratpótlás

Lemaradt egy dokumentum kárbejelentéskor?

Semmi gond! Nincs szükség rá, hogy külön szaladgálj egy papír miatt. Kötelező, casco és lakásbiztosítás esetén az Allianz-nál lehetőséged van online pótolni a szükséges iratokat. Ugye mennyire egyszerű?

Aktuális kárstátusz

Online Kárstátuszlap felületünkön, nyomon tudod követni folyamatban lévő gépjármű vagy lakossági vagyon kárügyed aktuális állapotát, a szükséges teendőket, valamint le tudod tölteni a kárral kapcsolatosan e-mailben vagy postai úton küldött értesítéseinket, tájékoztató leveleinket.

A digitalizáció és az innováció elkötelezett híveiként folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több kényelmes megoldást tudjunk nyújtani számodra a biztosítási szerződéseid kapcsán.

Hagyd, hogy az Allianz társad legyen az életed útján!

 
Dicső Inez Viktória
Marketing és kommunikációs osztály
SEO szakértő