Elstartolt az Allianz World Run 2019!

 
 
 
 
 
 
 

Dicső Inez Viktória | 2 perc olvasási idő

Idén 3. alkalommal indult útjára az Allianz World Run, új sportágakkal kiegészülve. 90 nap a sport és egyben jótékonykodás jegyében.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Az Allianz dolgozói idén is futnak az SOS gyermekfalvakban élő kis felfedezőkért. Ebben az évben Burkina Fasóbam, Csádban, Nigériában, Bangladesben és Ukrajnában élő gyermekek megsegítése a cél az összegyűjtött kilométerek által.

Kik lehetnek a résztvevők?

Minden allianzos munkavállaló csatlakozhat a kihíváshoz betöltött pozíciótól függetlenül, ráadásul fejenként öt főt hívhatnak meg a kezdeményezéshez. Neked van allianzos ismerősöd? Érdemes felkeresni!

 
 
A versenyről
Az Allianz World Run a Runtastic applikáción keresztül tartja számon a megtett távolságokat. A következő sportágakkal lehet részt venni a kezdeményezésben:
- túrázás
- gyaloglás
- kerékpározás
- úszás
- futball
- fitness
- jóga.

Újdonság

Idén 3 nyertes országot hirdetnek ki a szervezők (teljes megtett távolság, átlag távolság és összes résztvevő alapján), és a nyertes ország által támogatni kívánt gyermekekkel foglalkozó szervezet 10.000 euró adományban részesül.

Esetünkben ez a szervezet az Allianz Hungária dolgozóinak szavazatai alapján a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány.

Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődéseteket! Allianz World Run-on, vagy azon kívül, tegyél az egészségedért, és mozogj rendszeresen!

 
Dicső Inez Viktória
Marketing és kommunikációs osztály
SEO szakértő