Vigyázz, kész, futás! Csatlakozz Te is az Allianz World Run-hoz!

 
 
 

Dicső Inez Viktória | 3 perc olvasási idő

Július 26-án indul a kihívás! Csatlakozz hozzánk az Allianz World Run keretében, és fuss velünk Te is az SOS gyermekfalvak támogatásáért! 

 
 

 

A nagy sikerre való tekintettel, idén is elindul az Allianz World Run, immár harmadik alkalommal. Azonban most nem csak az Allianz dolgozó vehetnek részt a kihívásban, hanem bárki csatlakozhat a kezdeményezéshez. A 2017-es év számokban:

- 11 ezer résztvevő
- 200 ezer edzés
- 1,4 millió kilométer

Csatlakozz hozzánk!

90 napon keresztül (2018. július 26-október 24.) a futásé, a sétáé és a kirándulásé a főszerep. Nem számít mikor, és hol mozogsz, a lényeg, hogy  légy aktív!

A csapatok kontinensek szerint állnak fel, így mi is az európai csapatot erősítjük részvételünkkel.

Kilométereinkkel egy olaszországi SOS Gyermekfalut támogathatunk, aminek küldetése a nehéz helyzetben lévő gyerekek és fiatalok támogatása azáltal, hogy elérhetővé teszik számukra a megfelelő minőségű oktatást, ezzel növelve az esélyt a társadalomba való beilleszkedésre.

 

Mi kell hozzá?

Te és a lelkesedésed! Ezen felül a Runtastic nevű mobil applikáció, ami a technikai hátteret biztosítja arra, hogy gyűjteni tudjuk a kilométereket. Az alkalmazás és a hozzátartozó weboldal segítségével minden World Run résztvevő összekapcsolódik és figyelemmel kísérheti a saját, a csapata és a világméretű mozgalom eredményeit.

Elő a futócipőkkel!

Itt az idő, hogy tegyél az egészségedért, és kiállj egy jó ügy mellett. Ugye milyen jó, hogy egyszerre magadon, és másokon is segítesz? Sportolj egyedül, vagy párban, esetleg többedmagaddal, ne felejtsd el kilométereiteket regisztrálni. Légy Te is részese az Allianz World Run-nak!

Ha további információkra vagy kíváncsi, kövesd Facebook oldalunkat, ahol kérdéseidet is felteheted a kihívással kapcsolatban!

 
Dicső Inez Viktória
Marketing és kommunikációs osztály
SEO szakértő