A májusi eső aranyat ér? A lakásbiztosítás egészen biztos!

 
 
 
 
 
 
 

Dicső Inez Viktória | 3 perc olvasási idő

Készülj fel a változékony időre, és biztosítsd nálunk lakásodat gyorsan és egyszerűen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Az elmúlt évek tapasztalatai szerint nem árt felkészülni, hiszen az Allianz Hungária Zrt. kárstatisztikái szerint májusban és a nyári időszakban sokkal több viharkár történik, mint az év többi hónapjában, ebből az utóbbi hetekben kaphattunk is ízelítőt.

Jó hír: egyre tudatosabbak vagyunk, ha tulajdonunk védelméről van szó

A tapasztalatok szerint egyre tudatosabbak vagyunk, ha otthonunk védelméről van szó: az Allianz felmérése alapján ötből négyen tartjuk fontosnak, hogy rendelkezzünk lakásbiztosítással, az utóbbi évek szélsőséges időjárása pedig tovább erősítette ezt az attitűdöt. A kimutatások szerint az elmúlt években emelkedett a biztosítási kötések száma a viharos időjárást követően.

Miért érdemes az Allianz Otthonom lakásbiztosítást választanod?

A változékony időjárásra készülve, ha még nem biztosítottuk otthonunkat, akkor most az Allianz új lakásbiztosítási csomagjai közül gyorsan és egyszerűen kiválaszthatjuk, és néhány perc alatt akár online is megköthetjük az igényeinknek legmegfelelőbb biztosítást.

Az Allianz Otthonom lakásbiztosítás három különböző csomagja átláthatóan és egyértelműen tartalmazza a csomagonként egyre bővülő fedezeteket, így egyszerűen és gyorsan kiválaszthatjuk  a számunkra legmegfelelőbbet.

 

Komfort csomag  fedezetet nyújt többek között a tűz, villámcsapás okozta károkra, valamint az egyre gyakoribb természeti károkra is. Ennek a csomagnak a választásával térülnek azok a harmadik személynek okozott felelősségi károk is - a szerződési feltételekben meghatározottak szerint - amelyekért sérelemdíj-fizetéssel vagy kártérítési kötelezettséggel tartozik a biztosított, mint épülettulajdonos és magánszemély.

A csomagnak része az assistance fedezet is, amely vészhelyzet elhárításában azonnali segítséget nyújt szervezés, illetve gyors szerviz formájában. Például, ha a vihar lefújja a tetőt, az assistance segít a vészhelyzet gyors megoldásában, a biztosítási szolgáltatás ezt követően pedig a helyreállításban. A kárenyhítési és egyéb költségek térítését is tartalmazza a csomag, amely az ideiglenes lakás bérleti díját is téríti, ha a lakóépület egy káresemény miatt lakhatatlanná válik.

Az Extra csomag további gyakori károk, mint például csőtörés, beázás vagy üvegtörés esetén nyújt fedezetet.

Végül a Max csomag mindezeken felül olyan károkra is kiterjed, mint a betöréses lopás, rablás, a vandalizmus vagy a rövidzárlat.

 
Dicső Inez Viktória
Marketing és kommunikációs osztály
SEO szakértő