5 hasznos mobilapp a téli vakációdhoz!

 

 
Dicső Inez Viktória | 3 perc olvasási idő

Készen állsz a téli kalandokra? A következő alkalmazások minden bizonnyal segítségedre lesznek!

 

1. SkiFit—8 perc a felkészüléshez

Gondoltál már rá, hogy érdemes lenne felkészülni a síelésre testben is, nem csak lélekben? Ebben segít az ingyenesen letölthető SkiFit alkalmazás. A gyakorlatsorokat fizikoterapeuta vezetésével hajthatod végre, így napi 8 perc ráfordítással hatékonyan fel tudsz készülni a síszezonra. A feladatok elvégezhetőek bárhol, bárki által, nincs szükség külön eszközre. Érdemes „bemelegíteni” már otthon!

2. Waze—Az induláshoz

Ha eddig nem töltötted le ezt az alkalmazást az autós közlekedéshez, akkor itt az idő! Néha a legnehezebb része a síparadicsomban töltött napnak az, hogy feljuss a hegyre. A Waze azonban valós idejű információkkal segít abban, hol vannak lezárások, esetleges balesetek és torlódások, magyarán melyik utat érdemes választanod, hogy minél előbb fel, illetve leérjetek. Ráadásul a benzinárakat is összehasonlítja, így a legkedvezőbb kút választásával még spórolni is tudtok.

 

3. Ski&Snow report—Az érkezéshez

Több mint 200 sípálya adatait tudjátok megnézni: hójelentés, üzemelő felvonók, lezárt pályák, térképek, webkamerák segítik a tájékozódást az applikáción keresztül. Indulás előtt tudni fogjátok hány réteg ruhával készüljetek, és milyen lécet vagy deszkát érdemes választanotok az adott napra, hisz mindig a legfrissebb adatok birtokában lesztek! Ehhez hasonló alkalmazás az OnTheSnow, ami szintén ingyenesen letölthető. Érdemes kipróbálni mind a kettőt.

4. AlpineReplay—A síelés közben

Síelésedről széleskörű statisztikákat érhetsz el ennek az ingyenes alkalmazásnak a használatával. Az AlpineReplay követi az egész napos tevékenységedet. Rögzíti a sebességedet, a függőleges süllyedésedet, méri az elégetett kalóriákat, sőt, még azt is, mennyi időt töltöttél a felvonókon. Kiváló módja annak, hogy megismerd pontosan mivel, és hogyan töltöd a napodat, és ez alapján megfigyeld, hogyan fejlődtél a szezon alatt.

5. SNOCRU—Hol vannak a többiek?

Nem tudod, már megint hova tűntek a többiek? Többször nem fordulhat elő, hogy elveszítitek egymást! Segítségetekre lesz a SNOCRU, ami élőben mutatja, pontosan melyik barátod hol tartózkodik a sípályán. Találkozzatok a hüttében, és egy jó forró csoki mellett böngésszétek át a statisztikáitokat, hisz lehetőségetek van rá, hogy baráti körötökön belül megnézzétek egymást teljesítményét, vagy összehasonlítsátok azokat az alkalmazás további felhasználóival.  Természetesen az alkalmazásban elérhető valós idejű időjárás jelentés is, illetve eredményeiteket instant meg tudjátok osztani az összes közösségi média platformon.

+1 Utasbiztosítás kötése Facebook Messengeren keresztül

Reméljük sikerült mutatnunk kedvedre való applikációkat, amik hasznosak lesznek számodra a síszezonban. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmedet, hogy utasbiztosítás nélkül semmiképp ne indulj el, ha külföldre készülsz!

A telefonod pont a kezed ügyében van, de még nem kötötted meg az utasbiztosításodat? December elejétől már Facebook Messengeren keresztül is tudsz nálunk utasbiztosítást kötni, próbáld ki!

 
Dicső Inez Viktória
Marketing és kommunikációs osztály
SEO szakértő