Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

ápr. 27, 2018

Így kirándulunk mi!

Tudod mi az a ferrátázás? Érdekel melyek a kollegáink által leginkább kedvelt belföldi és külföldi úti célok? Bejegyzésünkben most fény derül az Allianz-ososok kirándulási szokásaira.
Elolvasom

ápr. 19, 2018

Műanyagmentes világ – Legyen minden nap a Föld Napja!

Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot? Április 22-én világszerte immáron 48.alkalommal rendezik meg a Föld Napját. Idén kiemelt téma a műanyaghasználat visszaszorítása.
Elolvasom

ápr. 05, 2018

Rend a lelke mindennek—3 tipp a tavaszi nagytakarításhoz!

Itt a tavasz, vele együtt a természet is megújul. Segítünk, hogy Te is frissen indulj neki az évszaknak. Tippjeinkkel könnyebben megy majd otthonod rendberakása is!
Elolvasom

márc. 22, 2018

30 éve veletek—Mindent az Allianz-ról!

A világ több mint 70 országában vagyunk jelen, köztük Magyarországon. Az Allianz Hungária Zrt., már több mint 30 éve társatok egy életen át. Érdekes tényeket és adatokat gyűjtöttünk össze.
Elolvasom

márc. 14, 2018

Hosszú hétvégék hada: Irány Európa!

Ha még nem tervezted meg az idei hosszú hétvégéid kirándulós programjait, itt az idő, hogy elővedd a naptárad! Adunk pár tippet, hova érdemes kiruccanni pár napra.
Elolvasom

márc. 02, 2018

Szenvedély. Összeköt. Közelegnek a pjongcsangi téli paralimpiai játékok!

Dél-Koreában idén tizenkettedik alkalommal kerülnek megrendezésre a téli paralimpiai játékok. Kíváncsi vagy pontosan miről is van szó?
Elolvasom

febr. 21, 2018

Síterepek a „szomszédban”

Még koránt sincs vége a síszezonnak, mutatunk pár síparadicsomot a közelben, amelyeket érdemes számításba venned, ha helyszínt keresel a következő kalandodhoz!
Elolvasom

febr. 15, 2018

3+1 különleges úti cél repülővel

Bejegyzésünkben négy korántsem szokványos helyszínt mutatunk be, amit érdemes számításba venni repülős utazásaid tervezésekor!
Elolvasom

jan. 30, 2018

Kiváló sofőr minden körülmények között

Nincs egy meghatározó tulajdonság, ami alapján valakit jó sofőrnek lehet nevezni. Azonban van pár ismérv, amivel rendelkezik az ideális vezető, ezeket gyűjtöttük most össze. Magadra ismersz?
Elolvasom

133 Minden kiadvány