Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

szept. 23, 2021

Őszi kirándulóhelyek a szomszédos országokban

A zsúfolt városokban nem mindig tudjuk kiélvezni az ősz szépségét, ezért érdemes ellátogatni kicsit távolabb, például a szomszédos országok természeti kincseihez.
Elolvasom

szept. 15, 2021

Őszi teendők II. – Lakásbeli és ház körüli előkészületek

Az autónk már készen áll az őszre, de ne csak négykerekűnkkel kapcsolatban készítsünk praktikus listát magunknak a nyár végén. Ingatlanunkkal kapcsolatban is ellenőrizzünk néhány dolgot, hogy magabiztosan vágjunk neki az év hűvösebb felének.
Elolvasom

szept. 10, 2021

Őszi teendők I. – Készítsd fel az autódat az évszakváltásra!

Mi jut eszünkbe az őszről? Tanévkezdés, egyre rövidebb nappalok, barnuló-sárguló falevelek, egyre több eső, hűvösödő időjárás, Petőfi-idézetekkel zsúfolt Facebook és Insta-posztok.
Elolvasom

aug. 10, 2021

Utasbiztosításainkról egyszerűen

Az álom könnyedén rémálommá válhat, hogyha a nyaralás során elkeveredik a poggyászunk, késik a gép, esetleg baleset ér minket, vagy egyik útitársunkat.
Elolvasom

júl. 21, 2021

Hova utazhatunk és milyen feltételekkel?

A hosszú bezártság után sokan szeretnének világot látni, idén azonban a nyaralás szervezése fokozottabb körültekintést igényel.
Elolvasom

júl. 05, 2021

Gépjármű adásvételi szerződés veszélye

A gépjármű adásvétel a mindennapok talán leggyakoribb jogügylete. A felek megállapodnak a vételárban, rögzítik a gépjármű eladáskori állapotát, és a tulajdonátruházási szerződés aláírásával létre is jött az üzlet.
Elolvasom

júl. 01, 2021

Nem bánnánk a 4 napos munkahetet és 3 napos hétvégét

A munkaidő és magánélet itthoni viszonyának alakulását vizsgáltuk a járvány fényében
Elolvasom

jún. 30, 2021

Szegzárd - the lodge enteriőr körkép Dudás Péterrel

Beszámolunk részletesebben a lodgeokban található egyedi megoldásokról és designer kiegészítőkről, melyek inspirációként szolgálhatnak azoknak, akik lakás-, illetve házvásárlás, vagy felújítás előtt állnak.
Elolvasom

jún. 24, 2021

Stresszkezelés - vajon jól csinálom?

A stressz egy tartós negatív ingerre adott válaszreakció az emberi szervezet részéről, amit folyamatos feszültségként érzékelünk.
Elolvasom

224 Minden kiadvány