Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

dec. 06, 2016

Advent itthon

Itt a december, ezzel együtt a karácsonyi vásárok szezonja is. A mesés külföldi helyszínek mellett érdemes itthon is körbenézni, hisz rengeteg meglepetést tartogatnak számunkra a hazai vásárok is. Mostani bejegyzésünkben ezekből válogattunk.
Elolvasom

nov. 09, 2016

Mit érdemes tudni a kötelező biztosításról?

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás évről-évre a figyelem középpontjába kerül, így érdemes foglalkoznunk ezzel a témával, mivel közel hárommillió magyar gépjármű tulajdonost/üzembentartót érint.
Elolvasom

okt. 26, 2016

Károkozás másnak – mi a felelősségbiztosítás, és miért is kell az nekünk?

Életünk során viszonylag korán szembesülünk vele, hogy tetteinkért felelősséget kell vállalnunk. Ez nincs másképp saját mindennapi tevékenységünk során sem: legyen szó rutinfeladatainkról, munkáról, vagy cégünk működéséről.
Elolvasom

okt. 10, 2016

Mi segíthet a hétköznapok SOS helyzeteiben?

A hétköznapok során, pláne amikor betegség, időhiány, fáradtság, túlterheltség vagy akár egy felhőszakadás nehezíti az életünket, rendszerint közbe jön még valami. Milyen helyzetekre gondolunk?
Elolvasom

szept. 21, 2016

Miért fontos, hogy ne csak otthonunk, hanem a nyaraló is biztosítva legyen?

Amikor a szezon végével tulajdonosa kitakarítja, gondosan előkészíti kívül-belül a beköszönő hideg időre és a hónapokon át tartó „üres” időszakra, akkor kezdődik valójában a nyaralók legkiszolgáltatottabb időszaka.
Elolvasom

szept. 08, 2016

Albérletvadászat – mire kell odafigyelni?

Albérletet választani a legtöbbször nem egyszerű, számos szempontot figyelembe kell vennünk. Összegyűjtöttünk ezek közül jó néhányat, hogy megkönnyíthessük a folyamatot.
Elolvasom

aug. 23, 2016

Kisállat a fedélzeten – utazás kedvenceinkkel

Utazni azokkal szeretünk, akik a legközelebb állnak hozzánk. Ha pedig a szeretteinknek köre nemrég új taggal bővült egy kutyus vagy egy cicus személyében, és őt is el szeretnénk vinni magunkkal, akkor érdemes több tényezővel is tisztában lennünk.
Elolvasom

aug. 10, 2016

Közös célok

Lengyel Zsófia, Nyírfás Rebeka és Magyar Adrián különböző háttérrel, különböző előképzettséggel, más és más sportágakból érkezve kezdték el a Testnevelési Egyetemen az inkluzív sportoktatói szakirányú továbbképzést.
Elolvasom

aug. 08, 2016

Esős napok a nyaralás alatt? 8 játéktipp kisgyerekes szülőknek

Nyaralás alatt sajnos előfordulhat, hogy – akár napokra – elromlik az idő, és sem szabadtéri játékot, sem strandolós programot nem tervezhetünk. Hogyan lehet ilyenkor lekötni a kisebb gyerekeket?
Elolvasom

161 Minden kiadvány