Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

okt. 10, 2016

Mi segíthet a hétköznapok SOS helyzeteiben?

A hétköznapok során, pláne amikor betegség, időhiány, fáradtság, túlterheltség vagy akár egy felhőszakadás nehezíti az életünket, rendszerint közbe jön még valami. Milyen helyzetekre gondolunk?
Elolvasom

szept. 21, 2016

Miért fontos, hogy ne csak otthonunk, hanem a nyaraló is biztosítva legyen?

Amikor a szezon végével tulajdonosa kitakarítja, gondosan előkészíti kívül-belül a beköszönő hideg időre és a hónapokon át tartó „üres” időszakra, akkor kezdődik valójában a nyaralók legkiszolgáltatottabb időszaka.
Elolvasom

szept. 08, 2016

Albérletvadászat – mire kell odafigyelni?

Albérletet választani a legtöbbször nem egyszerű, számos szempontot figyelembe kell vennünk. Összegyűjtöttünk ezek közül jó néhányat, hogy megkönnyíthessük a folyamatot.
Elolvasom

aug. 23, 2016

Kisállat a fedélzeten – utazás kedvenceinkkel

Utazni azokkal szeretünk, akik a legközelebb állnak hozzánk. Ha pedig a szeretteinknek köre nemrég új taggal bővült egy kutyus vagy egy cicus személyében, és őt is el szeretnénk vinni magunkkal, akkor érdemes több tényezővel is tisztában lennünk.
Elolvasom

aug. 10, 2016

Közös célok

Lengyel Zsófia, Nyírfás Rebeka és Magyar Adrián különböző háttérrel, különböző előképzettséggel, más és más sportágakból érkezve kezdték el a Testnevelési Egyetemen az inkluzív sportoktatói szakirányú továbbképzést.
Elolvasom

aug. 08, 2016

Utazás kisbabával: milyen szempontokat érdemes figyelembe venni?

Kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van, és a legtöbben a nyári szezonra időzítik. Ilyenkor vesznek ki hosszabb szabadságot, és sokszor el is utaznak valahová. Mi a helyzet akkor, ha kisbaba van a családban?
Elolvasom

aug. 08, 2016

Esős napok a nyaralás alatt? 8 játéktipp kisgyerekes szülőknek

Nyaralás alatt sajnos előfordulhat, hogy – akár napokra – elromlik az idő, és sem szabadtéri játékot, sem strandolós programot nem tervezhetünk. Hogyan lehet ilyenkor lekötni a kisebb gyerekeket?
Elolvasom

aug. 02, 2016

Egyedül nyaral? Fogadja meg tanácsainkat!

Egyedül többféle okból is utazhat valaki: nem vágyik társaságra, a barátai/családja nem oda utaznának, ahová ő szeretne, de kalandvágyból, önmaga elé kihívást állítva is választhatja valaki az utazásnak ezt a változatát.
Elolvasom

júl. 26, 2016

Tudja, melyek a leggyakoribb kifogások, ami miatt nem kötnek utasbiztosítást?

Sajnos még mindig szép számmal vannak, akik különféle kifogásokkal élnek, hogy miért felesleges utasbiztosítást kötni. Melyek a leggyakoribb kifogások? Nézzük!
Elolvasom

149 Minden kiadvány