Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

ápr. 27, 2017

A leggyakoribb cascos káresemények

A tavaszi autós szezon már javában dübörög, most összegyűjtöttük, mire érdemes figyelni, és miért érdemes casco biztosítást kötnöd szeretett autódra.
Elolvasom

ápr. 11, 2017

Tavaszi jó tanács: ne felejts el Cascot kötni, ha autót veszel!

Csupán az autósok töredéke szán pénzt cascóra, azok közül pedig, akik már áldoztak erre, sokan nem tudják pontosan, a kiválasztott módozat milyen kockázatok ellen nyújt védelmet.
Elolvasom

febr. 22, 2017

Klasszikus téli sportok

Legújabb bejegyzésünkben a hagyományosnak mondható téli sportok mellett a kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb téli sportágakat mutatjuk be.
Elolvasom

febr. 08, 2017

Így síelünk mi!

Földrajzi közelség, kiváló ár/érték arány és biztonság – több mint kétszáz kollégánk töltötte ki azt a kérdőívet, aminek eredményeit és tanulságait most ismertetjük.
Elolvasom

jan. 25, 2017

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sífelszerelést?

Ha nem vagy biztos benne, mi alapján válaszd ki a számodra leginkább megfelelő sífelszerelést, ezzel a bejegyzéssel segíthetünk neked!
Elolvasom

jan. 11, 2017

Sítúra – Önállóan, vagy szervezetten?

Megszületett az elhatározás, de még nem tudod, hogyan állj neki a sítúra megszervezéséhez?
Elolvasom

jan. 04, 2017

Európa kiemelkedő síparadicsomai

Készülsz a síszezonra, és még nem foglaltad le a szállást? Szeretnénk egy kis ihletet adni, így listánkban most összegyűjtöttük az utóbbi években legkiválóbbnak kikiáltott síparadicsomokat Európa szerte.
Elolvasom

dec. 19, 2016

Advent külföldön

Ha nagyobb utazásra vágyunk, nem késő elindulni, arany vasárnap után is még javában tartanak a szebbnél szebb karácsonyi vásárok világszerte. Ismét ötöt választottunk ki, amit most be is mutatunk részletesen.
Elolvasom

dec. 06, 2016

Advent itthon

Itt a december, ezzel együtt a karácsonyi vásárok szezonja is. A mesés külföldi helyszínek mellett érdemes itthon is körbenézni, hisz rengeteg meglepetést tartogatnak számunkra a hazai vásárok is. Mostani bejegyzésünkben ezekből válogattunk.
Elolvasom

160 Minden kiadvány