Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

jún. 24, 2017

Egészségtudatos üdülés – Fókuszban a zöld turizmus

Sokunknál az ökotudatos szemlélet, a testi-lelki-szellemi harmónia keresése kerül előtérbe a nyaralás, és egyben feltöltődés helyszínének kiválasztása során. Nézzük milyen formáját érdemes a pihenésnek választani, ha ezen értékek mentén képzeljük el az üdülést!
Elolvasom

jún. 08, 2017

Utazz, akár a felfedezők!

Nincs is annál jobb, mint kötöttségek nélkül kalandozni izgalmasabbnál izgalmasabb tájakon. Olvasd el tippjeinket, ha utazni készülsz!
Elolvasom

máj. 31, 2017

Tombol a viharszezon. Te felkészültél már?

Az utóbbi időben erős széllökésekkel, felhőszakadással, jégesővel és villámlással csaptak le a viharok országszerte. Kárstatisztikáink szerint májusban többször annyi viharkár történik, mint az év többi hónapjában.
Elolvasom

máj. 18, 2017

Konyhai kisgépek otthonunkban—Mire figyeljünk a választásnál?

Mára rengeteg háztartási kisgép áll rendelkezésünkre, hogy megkönnyítse mindennapjainkat. Érdemes azonban körültekintőnek lennünk a vásárlásnál, mivel nagyobb kárt is okozhatnak, mint örömöt!
Elolvasom

máj. 12, 2017

Öngondoskodás – Mit gondolnak ügyfeleink?

Több mint 19.000 35 és 55 év közötti ügyfelünk töltötte ki a kutatásunk alapjául szolgáló kérdőívet, aminek az eredményeit most összegezzük bejegyzésünkben.
Elolvasom

ápr. 27, 2017

A leggyakoribb cascos káresemények

A tavaszi autós szezon már javában dübörög, most összegyűjtöttük, mire érdemes figyelni, és miért érdemes casco biztosítást kötnöd szeretett autódra.
Elolvasom

ápr. 11, 2017

Tavaszi jó tanács: ne felejts el Cascot kötni, ha autót veszel!

Csupán az autósok töredéke szán pénzt cascóra, azok közül pedig, akik már áldoztak erre, sokan nem tudják pontosan, a kiválasztott módozat milyen kockázatok ellen nyújt védelmet.
Elolvasom

febr. 22, 2017

Klasszikus téli sportok

Legújabb bejegyzésünkben a hagyományosnak mondható téli sportok mellett a kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb téli sportágakat mutatjuk be.
Elolvasom

febr. 08, 2017

Így síelünk mi!

Földrajzi közelség, kiváló ár/érték arány és biztonság – több mint kétszáz kollégánk töltötte ki azt a kérdőívet, aminek eredményeit és tanulságait most ismertetjük.
Elolvasom

165 Minden kiadvány