Allianz Blog
Hasznos tudnivalók és tippek a biztonságunkért!

Iránytű a biztosítások világában, hogy minden helyzetre felkészülhessünk.

szept. 27, 2017

Hogyan kezd el a drónozást?

Elkezdenél drónozni? Mutatjuk, hogyan teheted meg az első lépéseket!
Elolvasom

szept. 22, 2017

A jövő már itt van: Telematikával támogatott járműbiztosítás

Hova parkoltam már megint? Naponta mennyi időt töltök dugóban? Ugye biztonságban van az autóm, amíg távol vagyok? Igazából, ha tudnám, mennyire vezetek biztonságosan és gazdaságosan, akár változtatnék is a szokásaimon, ha azok nem megfelelőek…
Elolvasom

szept. 15, 2017

Tippek az őszi autós kirándulásokhoz!

Épphogy vége a nyárnak, itt van a nyakunkon az őszi kirándulószezon. Amennyiben mindezt autóval tervezzük, érdemes megfogadni tanácsainkat indulás előtt!
Elolvasom

aug. 31, 2017

Így nyaralunk mi!

Külföld vagy belföld? Henyélés a tengerparton, vagy inkább aktív pihenés? Esetleg a kettő nem zárja ki egymást? Mi az, ami nélkül nem indulnánk útnak? Milyen lenne az álomnyaralás? Ilyen, és ehhez hasonló témákkal foglalkoztunk a nagy nyári felmérésünkben.
Elolvasom

aug. 07, 2017

Bleisure tourism, avagy tippek, hogyan élvezd az üzleti nyaralást!

Munkaadónk rugalmasságától, és szabadnapjaink számától is függ, mennyire tudjuk összekötni a kellemeset a hasznossal. Azonban mindenképpen érdemes felkészülnünk időben, és kihasználni lehetőségeinket, amennyiben üzleti útra készülünk!
Elolvasom

júl. 24, 2017

Megszűnő roaming díjak— Mutatjuk a leghasznosabb applikációkat az utazáshoz!

Legfrissebb bejegyzésünkben összegyűjtöttük számodra azokat az applikációkat, amik igazán hasznosak lehetnek utazásaid során!
Elolvasom

júl. 17, 2017

Te jól érzed magad a nyaraláson, de vajon az otthonoddal is minden rendben?

Korábbi posztjainkban szó volt az egészségtudatos üdülésről, a fesztiválszezonról, ráadásul a következő hetekben is tartogatunk nektek hasznos és érdekes utazáshoz kapcsolódó témákat, azonban muszáj néhány szót ejtenünk az otthon hagyott értékek biztonságáról is.
Elolvasom

júl. 10, 2017

Dübörög a fesztiválszezon, de nem csak itthon!

Nagy valószínűséggel már Te is részt vettél—vagy tervben van—legalább egy itthoni fesztivál, ám ha mégsem, akkor is biztos hallottál róluk: VOLT, Sziget, Balaton Sound és még sorolhatnánk. Na de mi a helyzet külföldön?
Elolvasom

jún. 24, 2017

Egészségtudatos üdülés – Fókuszban a zöld turizmus

Sokunknál az ökotudatos szemlélet, a testi-lelki-szellemi harmónia keresése kerül előtérbe a nyaralás, és egyben feltöltődés helyszínének kiválasztása során. Nézzük milyen formáját érdemes a pihenésnek választani, ha ezen értékek mentén képzeljük el az üdülést!
Elolvasom

164 Minden kiadvány