Építés-, szerelés-, elektronikus berendezések, géptörés biztosítások

Bővebb információért hívja biztosításközvetítőinket vagy a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámot!

Milyen mérnöki biztosítások közül választhat?

Egy építkezés során legyen szó akár lakóházról, akár nagyipari beruházásról számos váratlan esemény bekövetkezhet. Építésbiztosításunk az előkészítő munkálatoktól a kulcsátadásig fedezi a felmerülő vagyoni és felelősségi károkat.
 
Bővebben
Allianz szerelésbiztosítás
Egy szerelési tevékenység bonyolult folyamat. Akár egyetlen gépről vagy egy egész gépsorról van szó, váratlan események mindig előfordulhatnak. Szerelésbiztosításunk a szerelési beruházás teljes időtartamára védelmet nyújt.
 
Bővebben
Egy-egy cégnél számítógépek és más eszközök egész sora segíti a napi munkavégzést. Egy váratlan káreseménynél ezek pótlása komoly anyagi megterhelést jelenthet, így mindenképpen érdemes az elektronikus berendezések biztosításával védeni őket.
 
Bővebben
Allianz géptörés biztosítás
Ha egy váratlan törés, repedés valamilyen gép, vagy egy egész gépsor működését megakadályozza, a termelés, szolgáltatás részben vagy teljes mértékben ellehetetlenül. Géptörés biztosítással a kártérítés fedezi a berendezés javításának, illetve pótlásának költségeit.
 
Bővebben
A különböző gépek, berendezések szerepe egy vállalkozás életében alapvető. Ezek károsodása a gyártás szünetelését okozhatja, ezért a károk helyreállítását mielőbb meg kell kezdeni. Az ehhez szükséges anyagi fedezet megteremtéséhez biztosítsa gépeit nem várt események ellen.
 
Bővebben

Kárt jelentene be, vagy információt kérne folyamatban lévő kárrendezéséről?

Mérnöki biztosításainkról bővebben

Segítségre van szüksége?

Bővebb információért hívja tanácsadóinkat vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon!

Letölthető dokumentumok