Csoportos személybiztosítással többet tehet a munkavállalói biztonságáért
 

Allianz komplex csomagok
A Csoportos személybiztosítást úgy alakítottuk ki, hogy minden igénynek megfelelő, komplex élet-, baleset- és egészségbiztosítási csomagot állíthasson össze munkatársai vagy a biztosítotti csoportba tartozó biztosított személyek számára.
Egy szerződés keretén belül több biztosított biztosítható, sőt, több csoport is kialakítható, amellyel lehetősége van a biztosítási fedezetek és összegek differenciálására is.
Orvosi ellátásra szóló egészségbiztosításunkkal egészségügyi szolgáltatásokat vehetnek  igénybe munkavállalói  ill. a biztosítottak (pl.: járó beteg szakellátás, labor és diagnosztikai vizsgálatok, szűrővizsgálatok, terhes gondozás).

A biztosítási szerződéssel kapcsolatosan a biztosítottak létszámától és a biztosítási díjtól függően az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Önnek:

  • díjkedvezmény,
  • évente vagy negyedévente történő díjelszámolás,
  • a csoportba való automatikus, bejelentés nélküli belépés lehetősége, illetve a csoportból történő automatikus kilépés kedvezménye,
  • a kockázatviselés kezdetére vonatkozó kedvezmény (az ajánlattételt követő napon megkezdődik a kockázatviselés),
  • az életbiztosítási, illetve az egészségbiztosítási elemek tekintetében a biztosító eltekinthet a várakozási időtől.

Allianz Global Benefits

Egy multinacionális vállalat életében sok időt és energiát igényel a munkavállalóknak nyújtott különböző szolgáltatások egységesítése, azok ellenőrzése, hogy megfeleljenek az adott ország törvényeinek, szabályozásának. Az Allianz Global Benefits megoldást nyújt a multinacionális vállalatoknak a munkavállalóik számára kínált szolgáltatások megszervezésével és egységesítésével. Mindenre kiterjedő élet-, nyugdíj-, baleset- és egészségbiztosításai mellett vagyonkezelési és kockázatkezelési szolgáltatásokat is kínál a vállalatok számára, amelyek nem csak a vállalatok központjában, hanem leányvállalataiknál is egyaránt igénybe vehetőek.

Letölthető dokumentumok