Pénzügyi kockázatok biztosítása,
risk management biztosítás

Milyen pénzügyi biztosítások közül választhat?

Az Allianz Vezető Tisztségviselők és Felügyelőbizottsági Tagok felelősségbiztosításának segítségével kivédheti a vezetőire irányuló, állítólagos kötelességszegésére alapozott kártérítési igényeket.
 
Bővebben
Allianz garancia és kezességbiztosítások
A garancia vagy kezesi biztosítás alapján a biztosító azokat a pénzügyi veszteségeket fedezi, amelyeket a kedvezményezett szenvedne el, ha a biztosított nem teljesítené szerződésben vállalt kötelezettségeit.

 
Bővebben
Egy vállalat működése során sokféle kockázat merülhet fel. A jól megkötött biztosításoknak fontos szerepük van a kockázatok kezelésében, kiegészítik az egyéb kockázatkezelési technikákat, módszereket.
 
Bővebben
A közúti árufuvarozói engedély kiváltásához szükséges a megfelelő pénzügyi teljesítőképesség igazolása, melynek egy formája a vagyoni biztosítékok közül a kezesi biztosítási szerződés megkötése lehet.
 
Bővebben
Allianz autóbusz kezesi biztosítás
Az autóbuszos személyszállító engedély kiváltásához szükséges a megfelelő pénzügyi teljesítőképesség igazolása. Ennek egy formája a vagyoni biztosítékok közül a kezesi biztosítási szerződés megkötése.
 
Bővebben
A taxi-engedély kiváltásához szükséges a megfelelő pénzügyi teljesítőképesség igazolása, melynek egy formája a vagyoni biztosítékok közül a kezesi biztosítási szerződés megkötése lehet.
 
Bővebben

Kárt jelentene be, vagy információt kérne folyamatban lévő kárrendezéséről?

Pénzügyi biztosításainkról bővebben

Segítségre van szüksége?

Bővebb információért hívja tanácsadóinkat vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon!