Növény-, állat- és vagyonbiztosítások mezőgazdasági vállalatok számára

Bővebb információért hívja biztosításközvetítőinket vagy a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámot!

Milyen mezőgazdasági biztosítások közül választhat?

Mezőgazdasági növénybiztosításainkat a díjtámogatás jogszabályi hátterének és a gazdálkodók eltérő igényeinek figyelembe vételével alakítottuk ki. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik olyan biztosítást keresnek, amely valamennyi jelentős káreseményre fedezetet nyújt.
 
Bővebben
Allianz növénybiztosítás
A szántóföldi és kertészeti növények termesztésével foglalkozó gazdálkodók számára ajánljuk növénybiztosításunkat, mely védelmet nyújt a növénykultúrákat fenyegető elemi károk okozta terméskiesésre, nem díjtámogatott formában.
 
Bővebben
Az állattenyésztéssel foglalkozó gazdák tudják csak igazán, hogy a természeti csapások, járványok, fertőzések milyen veszélyt jelentenek. Állatbiztosításainkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék megóvni gazdaságukat a lehetséges kockázatoktól.
 
Bővebben
Egy gazdaság működtetése során számos olyan kockázat merülhet fel, amely kár esetén anyagi megterhelést jelent, a működés folytonosságát veszélyezteti. Ezért dolgoztuk ki a mezőgazdasági vállalkozások speciális igényeire termékcsomagunkat.
 
Bővebben
Allianz gazdálkozás védelem
Mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó kis- és középvállalkozások részére ajánljuk Allianz Gazdálkodás Védelem biztosításunkat, maximum 600 millió ft összeghatárig vagyon, felelősség- és állatállományok kockázatainak együttes vagy választott biztosítására.
 
Bővebben
A különböző gépek és berendezések bármilyen károsodása a termelés szünetelését okozhatja, ezért a károk helyreállítását mielőbb meg kell tenni. Ahhoz, hogy ennek meglegyen az anyagi fedezete, célszerű a gépeket a nem várt események ellen biztosítani.
 
Bővebben

Kárt jelentene be, vagy információt kérne folyamatban lévő kárrendezéséről?

Mezőgazdasági biztosításainkról bővebben

Segítségre van szüksége?

Bővebb információért hívja tanácsadóinkat vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon!

Letölthető dokumentumok