Belföldi, nemzetközi szállítmány- és felelősségbiztosítások

Bővebb információért hívja biztosításközvetítőinket vagy a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámot!

Milyen logisztikai biztosítások közül választhat?

Számos vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódóan szállít, vagy szállíttat különböző termékeket rendszeresen vagy esetenként. A továbbítás során előfordulhatnak olyan események, amelyek következtében az áru megsérül, vagy megsemmisül.
Belföldi szállítmánybiztosításunk ilyen esetekre nyújt megoldást.

Bővebben
Allianz nemzetközi szállítmánybiztosítás
Azon vállalkozások, amelyek export-import tevékenységet folytatnak, folyamatosan szembenéznek azzal a kockázattal, hogy a szállított árut kár éri. Legyen szó szárazföldi, tengeri, vagy légi fuvarozásról, nemzetközi szállítmánybiztosításunk segít a kockázatok következményeinek minimalizálásában.
 
Bővebben
Nemzetközi fuvarozói tevékenység során a fuvarozót komoly felelősség terheli, amíg a rá bízott árut vagy eszközöket eljuttatja a címzettnek. Biztosításunk az áru átvétele és a címzettnek való átadása közötti időszakra jelent védelmet a fuvarozók számára.

Bővebben
Allianz belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás
A fuvarozó felelősséggel tartozik megbízójának, hogy épségben leszállítsa a rábízott küldeményt, de előfordulhat, hogy rakománya megsérül. Felelősségbiztosításunk védelmet nyújt a véletlen, balesetszerűen bekövetkezett károk anyagi következményei ellen.
 
Bővebben
A szállítmányozó felelősséggel tartozik a megbízója számára megkötött fuvarozási szerződésekért, a hozzájuk kapcsolódó különböző szolgáltatásokért, a vámszabályok megsértésért, melyek anyagi következménye ellen társaságunk biztosítás formájában védelmet kínál.
 
Bővebben

Kárt jelentene be, vagy információt kérne folyamatban lévő kárrendezéséről?

Logisztikai biztosításainkról bővebben

Segítségre van szüksége?

Bővebb információért hívja tanácsadóinkat vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon!