Biztosítsa tevékenységét klasszikus felelősségbiztosításainkkal

Milyen klasszikus felelősségbiztosítások közül választhat?

Egy vállalkozás működése során az akaratlan károk okozása is probléma lehet. Az így felmerülő esetleges váratlan anyagi terhek és következmények enyhítésére nyújt védelmet az általános felelősségbiztosításunk.
 
Bővebben
Allianz szolgáltatás felelősségbiztosítás
A különböző szolgáltatások teljesítése során előfordulhat, hogy a szolgáltató a megrendelőnek kárt okoz. Az ilyen dologi vagy személyi sérüléses károk esetére jelenthet megoldást a szolgáltatás felelősségbiztosítás megkötése.
 
Bővebben
A legbiztonságosabb technológiák és munkavédelmi berendezések használata mellett sem lehet kiküszöbölni a munkahelyi baleseti károkat. Egy munkabaleset során és következményeképpen a dolgozók egészségkárosodása miatt olyan mértékű összetett, sokrétű kártételek és kártérítési igények merülhetnek fel, amelyek pénzügyileg terhelik a gazdálkodási folyamatot.
 
Bővebben
Allianz termékfelelősség-biztosítás
Megkötése esetén Társaságunk átvállalja a felelősséget mindazokért a károkért, melyek úgy keletkeznek, hogy az Ön vállalkozása által gyártott, importált vagy forgalmazott hibás termék dologi kárt vagy egészségkárosodást, testi sérülést vagy halált okoz. Kiterjeszthető az egész világon okozott és bekövetkezett károkra és az alvállalkozók által okozott károkra.
 
Bővebben
A környezetszennyezés és a környezet megóvása szinte minden vállalat számára fontos, és egyre inkább előtérbe kerül, mégis a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is előfordulhat, hogy a káros anyagok kibocsátási határértéke meghaladja a megengedett mértéket. A felelősségbiztosításunk az ilyen kártérítési felelősségből eredő összegekért áll helyt. 
 
Bővebben

Kárt jelentene be, vagy információt kérne folyamatban lévő kárrendezéséről?

Klasszikus felelősségbiztosításainkról bővebben

Segítségre van szüksége?

Bővebb információért hívja tanácsadóinkat vagy ügyfélszolgálatunkat a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon!