Szolgáltatásaink

Intézze biztosítása ügyeit kényelmesen, online, sorban állás nélkül!

Ügyfélportál

Kérdése van? 

Hívjon minket!

vezetékes:         +36 (1) 421-1-421

Telenor:             +36 (20) 421-1-421

Telekom:            +36 (30) 421-1-421

Vodafone:          +36 (70) 421-1-421

  • Ügyfélportál
  • Kapcsolat
  • Hasznos

Csoportos személybiztosítás

Mit gondol, mitől függ egy vállalkozás sikere? A termék minőségétől? Esetleg a profi értékesítői csapattól?

Természetesen ezek is fontosak, azonban vállalkozása csak akkor lesz igazán sikeres, ha megfelelő munkavállalókat alkalmaz, akik megbízhatóak, számíthat rájuk minden helyzetben, és akik saját céljuknak érzik vállalkozása küldetését, így stabil és kreatív munkaerőként tudják támogatni annak működését.

Teremtse meg Ön is munkavállalói biztonságát, készüljön fel a váratlan helyzetekre és kösse meg Csoportos személybiztosításunkat!

  Újdonságaink

Csoportos személybiztosításunk szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítási fedezetet is kínál, amelyek segítségével Ön teljes körűen gondoskodhat munkavállalói testi és lelki egészségének megőrzéséről.

  • Orvosi ellátásra szóló egészségbiztosítás: egészségügyi szolgáltatások igénybevétele (pl.: járó beteg szakellátás, labor vizsgálatok, diagnosztikai vizsgálatok, szűrővizsgálatok, terhes gondozás).

Orvosi ellátásra szóló csoportos egészségbiztosítás

Gondoskodjon munkavállalói biztonságáról, hogy stabil munkaerőként a jövőben is hozzájárulhassanak vállalkozása sikeréhez!

  Egyszerű szerződéskezelés

Csoportos személybiztosítási termékünket úgy alakítottuk ki, hogy minden igénynek megfelelő, komplex élet-, baleset- és egészségbiztosítási csomagot állíthasson össze munkatársai számára. Egy szerződés keretén belül több munkatárs biztosítható, sőt, több csoport is kialakítható, amellyel lehetősége van a biztosítási összegek differenciálására is.

A biztosítási szerződéssel kapcsolatosan a biztosítottak létszámától és a biztosítási díjtól függően az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Önnek:

  • díjkedvezmény,
  • évente vagy negyedévente történő díjelszámolás,
  • a csoportba való automatikus, bejelentés nélküli belépés, illetve a csoportból történő automatikus kilépés kedvezménye,
  • a kockázatviselés kezdetére vonatkozó kedvezmény (az ajánlattételt követő napon megkezdődik a kockázatviselés),
  • az életbiztosítási, illetve az egészségbiztosítási elemek tekintetében a biztosító eltekint a várakozási időtől.

  Hogyan kötheti meg?

Igényelje személyes konzultációnkat és kollégánk felkeresi Önt, vagy hívjon minket a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon!

  Allianz Global Benefits

Allianz - Allianz Global Benefits 

Egy multinacionális vállalat életében sok időt és energiát igényel a munkavállalóknak nyújtott különböző szolgáltatások egységesítése, azok ellenőrzése, hogy megfeleljenek az adott ország törvényeinek, szabályozásának. Az Allianz Global Benefits megoldást nyújt a multinacionális vállalatoknak a munkavállalóik számára kínált szolgáltatások megszervezésével és egységesítésével. Mindenre kiterjedő élet-, nyugdíj-, baleset- és egészségbiztosításai mellett vagyonkezelési és kockázatkezelési szolgáltatásokat is kínál a vállalatok számára, amelyek nem csak a vállalatok központjában, hanem leányvállalataiknál is egyaránt igénybe vehetőek.