Allianz Commercial

Olyan egyedi kockázatokra is nyújtunk fedezetet, mint a tengeri szélparkok, infrastrukturális projektek vagy hollywoodi filmek gyártása. Mi az Allianznál, az Interbrand által a világ első számú biztosítási márkájaként rangsorolt vállalatként alkalmazottainkra, pénzügyi erejünkre és hálózatunkra támaszkodva azért dolgozunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek felkészülni az előttük álló kihívásokra: Bíznak széles körű, hagyományos és alternatív kockázatátviselési megoldásainkban, kiemelkedő kockázati tanácsadásunkban és multinacionális szolgáltatásainkban, valamint zökkenőmentes kárkezelési folyamatunkban.

Az Allianz Commercial egy kereskedelmi név, amely összekapcsolja a középvállalatok kereskedelmi biztosítási kínálatát az Allianz Global Corporate & Specialty által, a nagyvállalatoknak nyújtott megoldásokkal, egyesítve globális szakértelmét a helyi piacok mélyreható ismeretével. Több mint 200 országban és területen vagyunk jelen akár saját csapatainkon, akár az Allianz Csoport hálózatán és partnereinken keresztül.

 

Az Allianz Commercial képviseli az Allianz csoport globális szakértői központját a középvállalkozások, nagyvállalatok és speciális kockázatok biztosítására. Ügyfeleink között megtalálhatók a világ legnagyobb fogyasztói márkái, pénzintézetei és iparági szereplői, a globális légi- és hajózási ipar, valamint a gazdaság gerincét képező családi és középvállalkozások.
Szakértőink elkötelezettek amellett, hogy azonnali tájékoztatást és személyre szabott támogatást nyújtsanak Önnek.