Warning: You are using an outdated Browser, Please switch to a more modern browser such as Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Adatpótlás

Az Allianznál kiemelt figyelmet fordítunk az elektronikus kommunikációra, a gyorsabb és kényelmesebb kapcsolattartás, és a környezet védelme érdekében. A kapcsolattartási adatainak megadásával Ön számára is elérhető lesz a papírmentes kommunikáció, ezáltal gyorsabban és hatékonyabban tudjuk teljesíteni kéréseit és intézni biztosítási ügyeit. Az elektronikus kommunikáció feltételeit, és az adatkezeléssel kapcsolatos információkat az „Adatkezelési és Ügyféltájékoztató, valamint szerződési feltételek kiegészítése” c. nyomtatvány tartalmazza, melyet a www.allianz.hu/adatvedelem oldalon talál meg. Együttműködését köszönjük.

Az űrlap sikeresen elküldve

Elnézést kérünk, jelenleg nem tudjuk kezelni a kérését. Kérlek próbálja újra.

Kérjük, adja meg, a fenti e-mail címet/mobiltelefonszámot mely szerződéséhez/szerződéseihez szeretné rögzíteni: Adja meg ezek szerződésszámát. 
Amennyiben nem ismeri a szerződésszámát, a biztosítási termék típusának, és a hozzá kapcsolódó azonosítók megadásával is kiválaszthatja, mely szerződésére/szerződéseire vonatkozóan szeretné rögzíteni fent részletezett kapcsolattartási adatait.

Azonosító adatok:
  • Gépjármű (GFB, Casco) ➔ rendszám
  • Lakásbiztosítás ➔ kockázatviselés helye
  • Életbiztosítás ➔ biztosított személy neve

Írja be az alábbi szöveget. 60 Második figyelmeztetés

Nem olvasható a szöveg?