Szolgáltatásaink

Intézze biztosítása ügyeit kényelmesen, online, sorban állás nélkül!

Ügyfélportál

Kérdése van? 

Hívjon minket!

vezetékes:         +36 (1) 421-1-421

Telenor:             +36 (20) 421-1-421

Telekom:            +36 (30) 421-1-421

Vodafone:          +36 (70) 421-1-421

 • Ügyfélportál
 • Kapcsolat
 • Hasznos

Utasbiztosítások - utazási irodáknak

Az Allianz napi és havi díjas utasbiztosításai az utazási irodákon keresztül is elérhetőek. Bővítse kínálatát az Allianz utasbiztosításaival és útlemondás biztosításaival, hogy biztosíthassa ügyfelei gondtalan külföldi kikapcsolódását, illetve az utazás előtt fellépő váratlan eseményekre való felkészülésüket!

Allianz - Utasbiztosítások - utazási irodáknak
 • A világ első számú asszisztencia partnerével együttműködve biztosítjuk ügyfeleink gondtalan utazását.
 • Nem szükséges magyar egészségügyi szolgáltatásra jogosító társadalombiztosítás a szerződéskötéshez, így utasbiztosításaink külföldi állampolgároknak is ajánlhatók.
 • 8 féle utasbiztosítást és 4 féle útlemondás biztosítást kínálunk.
 • Napi díjas utasbiztosításaink korhatár nélkül megköthetők.*
 • Az extrém sportolók és versenyzők részére is kínálunk speciális utasbiztosítást.
 • Gyakran utazó ügyfeleink részére bérletet kínálunk.
 • Platina csomagjaink a sürgősségi ellátást és mentést limit nélkül térítik 70 éves korig.
 • Terrortámadás esetén térítjük a sürgősségi ellátást és a poggyászkárokat is.
 • Utasbiztosításaink kiterjednek krónikus betegségre is.**
 • Akár 15 éves autóra vagy motorra is köthető kiegészítő biztosítás.
 • Speciális kedvezmények érhetők el (pl. utazási iroda ügynökei, 18 év alatti gyerekek, családok esetében).
 • 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatárt biztosítunk az Allianz Ügyfeleire***.

* Ha a biztosított betöltötte a 80. életévét nem köthető biztosítás Észak-, Közép- és Dél-Amerika, illetve Ausztrália és Óceánia, valamint Új-Zéland területére.

** Ha a krónikus betegség az utazást megelőző 12 hónapban nem igényelt kezelést.  

***Akik szerződőként rendelkeznek folyamatos díjfizetésű Allianz élet-, gépjármű vagy lakásbiztosítással, illetve az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár tagjai. A 10%-kal magasabb összeghatár csak az utasbiztosításokra vonatkozik.

  Ügyfeleink mondták

„Kb 10 éve fiamat Spanyolországban komoly baleset érte. Nagyon hálásak vagyunk a biztosítónak az akkori hozzáállásához! Mit is jelentett ez? Kórházi ellátást, repülővel történő hazaszállítást feleségemmel együtt Bécsig, ahol már a győri mentő várta. Nem volt pesti járat és magyar biztosító nem is tudott volna Bécsbe mentőt küldeni. Hibátlan és emberséges intézkedési sor volt! Ismételt köszönet érte! Fiam maradéktalanul felépült, tavaly magyar bajnok lett evezésben.”

Allianz - ugyfelek-velemenye

  Milyen termékeket kínálunk az utazási irodák részére?

Útitárs utasbiztosítás

Általános célú, legfeljebb 90 napos külföldi utazáshoz ajánljuk azoknak, akik például külföldi városlátogatást terveznek, munkavállalás céljából külföldre utaznak, tengerparti vagy hegyvidéki utazásra indulnak, illetve tanulmányaik miatt hosszabb időt töltenek külföldön.

Téli Sportok utasbiztosítás

A síelés és snowboardozás szerelmeseinek ajánljuk. A speciális téli sportoláshoz kialakított utasbiztosítás kijelölt pályán történő sportolás esetén fedezetet nyújt többek között a sportfelszerelésre, a fel nem használt síbérletre, vagy a téli sportolás közben okozott károkra is.

Extrém Sportok utasbiztosítás

Extrém sportolást vagy pályán kívüli téli sportolást választó Ügyfeleinknek ajánljuk. Az utasbiztosítás kiterjed többek között a sportolás közben elszenvedett balesetre, a sportfelszerelésre, vagy a sportolás közben okozott károkra is.

Útitárs XL utasbiztosítás

Megoldást nyújt mindazoknak, akik hosszabb időt, de legfeljebb 12 hónapot terveznek külföldön tölteni turistaként, munkavállalás, vagy tanulmányaik folytatása miatt.

Útitárs Bérlet utasbiztosítás

Gyakran utazó ügyfeleinknek ajánljuk, akik évente több alkalommal, de alkalmanként legfeljebb 30 napra utaznak külföldre Európán belül.

Útitárs EEK kiegészítő utasbiztosítás

Azoknak az Ügyfeleinknek ajánljuk, akik rendelkeznek európai egészségbiztosítási kártyával, a kártya szolgáltatásainak kiegészítése céljából.

Útitárs BK kiegészítő utasbiztosítás

Azoknak ajánljuk, akik bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítással rendelkeznek, és szeretnék azt kiegészíteni további szolgáltatásokkal.

Útlemondás Mini biztosítás

Az Allianz utasbiztosítások mellé köthető fix biztosítási díjjal, és legfeljebb 150 000 forintig nyújt fedezetet útlemondás esetén.

Útlemondás Maxi biztosítás

Az Allianz utasbiztosítások mellé köthető fix biztosítási díjjal, és legfeljebb 300 000 forintig nyújt fedezetet útlemondás esetén.

Útlemondás Mix biztosítás

Az Allianz utasbiztosítások mellé köthető kiegészítő biztosítás, és akár 3 000 000 forintig nyújt fedezetet útlemondás esetén.

Útlemondás biztosítás

Önállóan köthető 20%-os önrész vállalása mellett, és akár 2 500 000 forintig nyújt fedezetet útlemondás esetén.

  Hogyan válhatsz partnerünkké?

Ha az Allianz Üzleti utasbiztosításunk iránt érdeklődsz, hívj minket a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon, vagy írj az utasbiztositas@allianz.hu email címre, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre további információval és szerződéskötés részleteivel.

  Letölthető dokumentumok