További vállalati biztosítások

Nemzetközi programbiztosítások

Allianz - Nemzetközi programbiztosítások 

Nemzetközi programbiztosítások keretében társaságunk multinacionális cégek helyi biztosításainak adminisztrációját végzi – helyi szakembergárda, gyors ügyintézés és egyedi igényeknek megfelelő biztosítási szolgáltatások.

 

Pénzügyi kockázatok biztosítása

Allianz - Pénzügyi kockázatok biztosítása 

Attól tart, hogy a mindennapi munkavégzés során egy rossz döntés miatt anyagi kárt okoz másnak? Jogszabály vagy szerződés alapján biztosítékot kell adnia, vagy a megrendelő/pályáztató biztosíték bemutatását írja elő?

 

Mérnöki biztosítások

Allianz - Mérnöki biztosítások 

Cégek számára kínáljuk mérnöki biztosításainkat, melynek keretében fedezetet nyújtunk a cég működéséhez szükséges gépekre, berendezésekre, és egyéb elektronikus eszközökre, összkockázati jelleggel.

 

Logisztikai biztosítások

Allianz - Logisztikai biztosítások 

Belföldi és külföldi szállítmányozással foglalkozó vállalatoknak ajánljuk logisztikai biztosításainkat.Ügyfeleink szállítmány- és többféle felelősségbiztosítás közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbb megoldást.

 

Légi és vízi járművek biztosítása

Allianz - Légi és vízi járművek biztosítása 

Vagyon-és felelősségbiztosításaink mindazoknak szólnak, akik légi vagy vízi járművel rendelkeznek, annak tulajdonosai, használói, üzemben tartói vagy bérlői.

 

Drónok felelősségbiztosítása

Allianz - Drón biztosítás üzleti ügyfeleknek 

A pilóta nélküli légi járművek (unmanned aerial veichle=UAV) magyarán drónok felelősségbiztosítása elemi érdeke a tulajdonosnak vagy az üzemeltetőnek, hiszen egy balesetnek mindig komoly anyagi, illetve személyes épséget veszélyeztető következményei lehetnek.

Filmprodukciók biztosítása

Allianz - Filmprodukciók biztosítása 

Egy filmforgatás közben számos nem várt esemény történhet: a forgatás során használt kellékek, díszletek, vagy akár egy főszereplő balesete – ezek a váratlan kockázatok azonban megfelelő biztosítási védelemmel minimalizálhatók.

 

Kiállításbiztosítás

Allianz - Kiállításbiztosítás 

A különböző vásárokon, kiállításokon a bemutatásra szánt vagyontárgyak gyakran az átlagosnál nagyobb kockázatnak vannak kitéve. A kiállítás ideje alatt, vagy akár az oda és visszaszállítás közben is sérülhetnek, károsodhatnak. Egy kiállításon való részvétel megszervezésekor érdemes tehát a biztosításra is gondolni.

 

Műkincsbiztosítás

Allianz - Műkincsbiztosítás 

A műkincspiacot érintő nemzetközi trendek a szektor átrendeződését eredményezték, ennek eredményeképpen jelentős értékek koncentrálódtak a műgyűjtőknél, valamint a műkereskedelem is átalakult, így a bevezetett galériák és a nagy múltú aukciós házak mellett új piaci szereplők és új műgyűjtők is megjelentek. A műkincsek veszélyeztetettsége fokozottan érvényesül értékállóságuk és a gyűjtemények értékkoncentrációja miatt, így fontos a megfelelő biztosítási védelem kialakítása.

 

Risk Management

Allianz - Risk Management 

Egy vállalat működése során sokféle kockázattal találhatja szemben magát. A jól megkötött biztosításoknak fontos szerepük van a kockázatok kezelésében, és megfelelően kiegészítik az egyéb kockázatkezelési technikákat, módszereket.