Logisztikai biztosítások

Allianz Szállítmányvédelem - belföldi szállítmánybiztosítás

Allianz - Belföldi szállítmánybiztosítás 

Számos vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódóan szállít, vagy szállíttat különböző termékeket rendszeresen vagy esetenként. A továbbítás során előfordulhatnak olyan események, amelyek következtében az áru megsérül, vagy megsemmisül. Belföldi szállítmánybiztosításunk ilyen esetekre nyújt megoldást.

 

Nemzetközi szállítmánybiztosítás

Allianz - Nemzetközi szállítmánybiztosítás 

Azon vállalkozások, amelyek export-import tevékenységet folytatnak, folyamatosan szembe kell nézniük azzal a kockázattal, hogy a szállított árut valamilyen kár éri. Legyen szó szárazföldi, tengeri, vagy légi fuvarozásról, nemzetközi szállítmánybiztosításunk segít a kockázatok következményeinek minimalizálásában.

 

Nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás

Allianz - Nemzetközi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás 

Nemzetközi fuvarozói tevékenység során a fuvarozót komoly felelősség terheli, amíg a rá bízott árut vagy eszközöket eljuttatja a címzettnek. Biztosításunk az áru átvétele és a címzettnek való átadása közötti időszakra jelent védelmet a fuvarozók számára.

 

Belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás

Allianz - Belföldi közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás 

A fuvarozó felelősséggel tartozik megbízójának, hogy épségben leszállítsa a rábízott küldeményt, azonban előfordulhat, hogy rakománya megsérül. Felelősségbiztosításunk védelmet nyújt a véletlen, balesetszerűen bekövetkezett károk anyagi következményei ellen.

 

  Szállítmányozói felelősségbiztosítás

Allianz - Szállítmányozói felelősségbiztosítás 

A szállítmányozó felelősséggel tartozik a megbízója számára megkötött fuvarozási szerződésekért, a hozzájuk kapcsolódó különböző szolgáltatásokért, a vámszabályok megsértésért, melyek anyagi következménye ellen társaságunk biztosítás formájában védelmet kínál.