Klasszikus felelősségbiztosítások

Általános felelősségbiztosítás

Allianz - Általános felelősségbiztosítás 

Egy vállalkozás működése során az akaratlan károk okozása is probléma lehet. Az így felmerülő esetleges váratlan anyagi terhek és következmények enyhítésére nyújt védelmet az általános felelősségbiztosításunk.

 

Környezetszennyezési felelősségbiztosítás

Allianz - Környezetszennyezési felelősségbiztosítás 

A környezetszennyezés és a környezet megóvása szinte minden vállalat számára fontos, és egyre inkább előtérbe kerül, mégis a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is előfordulhat, hogy a káros anyagok kibocsátási határértéke meghaladja a megengedett mértéket, A felelősségbiztosításunk az ilyen kártérítési felelősségből eredő összegekért áll helyt. 

 

Munkáltatói felelősségbiztosítás

Allianz - Munkáltatói felelősségbiztosítás 

A legbiztonságosabb technológiák és munkavédelmi berendezések használata mellet sem lehet kiküszöbölni a munkahelyi baleseti károkat. Egy munkabaleset során és következményeképpen a dolgozók egészségkárosodása miatt olyan mértékű összetett, sokrétű kártételek és kártérítési igények merülhetnek fel, amelyek pénzügyileg terhelik a gazdálkodási folyamatot.

 

Termékfelelősség-biztosítás

Allianz - Termékfelelősség-biztosítás 

Megkötése esetén Társaságunk átvállalja a felelősséget mindazokért a károkért, melyek úgy keletkeznek, hogy az Ön vállalkozása által gyártott, importált vagy forgalmazott hibás termék dologi kárt vagy egészségkárosodást, testi sérülést vagy halált okoz.

 

Szolgáltatás felelősségbiztosítás

Allianz - Szolgáltatás felelősségbiztosítás 

A különböző szolgáltatások teljesítése során előfordulhat, hogy a szolgáltató a megrendelőnek kárt okoz. Az ilyen dologi vagy személyi sérüléses károk esetére jelenthet megoldást a szolgáltatás felelősségbiztosítás megkötése.