Szolgáltatásaink

Intézze biztosítása ügyeit kényelmesen, online, sorban állás nélkül!

Ügyfélportál

Kérdése van? 

Hívjon minket!

vezetékes:         +36 (1) 421-1-421

Telenor:             +36 (20) 421-1-421

Telekom:            +36 (30) 421-1-421

Vodafone:          +36 (70) 421-1-421

  • Ügyfélportál
  • Kapcsolat
  • Hasznos

Allianz Szállítmányvédelem - belföldi szállítmánybiztosítás

Allianz - Belföldi szállítmánybiztosítás

Számos vállalkozás tevékenységéhez kapcsolódóan szállít, vagy szállíttat különböző termékeket rendszeresen vagy esetenként. A továbbítás során előfordulhatnak olyan események, amelyek következtében az áru megsérül, vagy megsemmisül. Belföldi szállítmánybiztosításunk ilyen esetekre nyújt megoldást.

  Kinek ajánljuk?

A belföldi szállítmánybiztosítást szerződőként mindazon gazdálkodó szervezetek (feladó, címzett, szállítmányozó, fuvarozó) megköthetik, amelyek érdekeltek a szállítmány megóvásában, a vagyontárgyakat saját kockázatokra fuvarozzák, vagy fuvaroztatják.

A belföldi szállítmánybiztosítás biztosítottja kizárólag a fuvarozott áru tulajdonosa lehet.

A szállítmányozó és a fuvarozó csak saját vagyontárgyaik fuvarozására kötheti meg a szállítmánybiztosítást.

  Mire vonatkozik a biztosítás?

A szállított áruban keletkezett olyan károkra, amelyek a fuvarozás teljes folyamata alatt, –beleértve a fel-, le- és átrakodásokat – keletkeznek. Lehet összkockázatú (all risks) biztosítás: véletlenül, váratlanul bekövetkezett közvetlen dologi kár, amelyekkel összefüggésben a biztosító a kártérítési kötelezettségét nem zárta ki, vagy lehet veszélynem szerinti (megnevezett kockázatokra szóló) biztosítás. Megköthető egy útra szóló biztosításként, illetve éves keretbiztosításként is.

  Hogyan kötheti meg?

Igényelje személyes konzultációnkat és kollégánk felkeresi Önt, vagy hívjon minket a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es telefonszámon!