Újdonságok

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. január 29-től Központi Ügyfélszolgálatunk a volt FHB Bank fiók (Reguly Antal utca – Könyves Kálmán krt. sarok) helyén érhető el. A helyszín változatlan, csak pár lépéssel arrébb költözünk az eddigiekhez képest. Nyitva tartásunk változatlan időben működik.

Központi Ügyfélszolgálat

Szavazzon idén is az Év Ügyfélbarát biztosítójára, és nyerjen LG Full HD televíziót karácsonyra!

Allianz - az-ev-ugyfelbarat-biztositoja-2017 

November 20. és december 17. között a Netrisk.hu közönségszavazást szervez, melyben az Év Ügyfélbarát Biztosítóját keresik.

A tavalyi év pozitív tapasztalatai alapján az Allianz Hungária Zrt. 2017-ben is versenybe száll a közönségdíjért és számít ügyfelei visszajelzésére. Kérjük, támogasson bennünket idén is szavazatával! A kérdőívet kitöltők között december 18-án a következő nyereményeket sorsolja ki a Netrisk.hu:

  • 1 db 124 cm-es LG Full HD LED televízió
  • 2 db Lenovo notebook
  • 3 db iPad tablet

Az ügyfelek 8 szempontból egy öt-fokozatú skálán értékelhetik a biztosítókat. Az egyes kérdéseknél elért átlagpontszámok határozzák meg a biztosítók végső sorrendjét.

A kérdőívet és a verseny menetével kapcsolatos további információkat ide kattintva érheti el. Köszönjük bizalmát!Az OTP Mobil SimplePay fizetési megoldásának bevezetése

Allianz - Simple online fizetés

Célunk, hogy az online díjfizetési lehetőségeinket az ügyfélvisszajelzéseknek megfelelően fejlesszük tovább, ezért 2017. február 3-től az Allianz Hungária Zrt. honlapján történő kártyás fizetés során az OTP Mobil által üzemeltetett SimplePay fizetési megoldását veszik igénybe ügyfeleink. Az együttműködéssel még egyszerűbbé és kényelmesebbé válnak az online tranzakciók.Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram

Allianz - Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram

Utazz Hűségprogramunkkal, és gyűjts élmények mellett kedvezményeket is!

A kedvezményprogramban bárki részt vehet, aki regisztrál és bejelentkezik az Allianz Utasbiztosítás kalkulátor első, „Alapadat” oldalán található „Bejelentkezés” gombra kattintva.

Emellett az Allianz Utasbiztosítási Hűségprogram szövegdoboz „Részletek” mezőjére kattintva is lehet regisztrálni, akár Google vagy Facebook profillal.

A regisztráció ingyenes, csak a nevedet, e-mail címedet, telefonszámodat és egy jelszót kell megadnod.

Amint bejelentkeztél máris igénybe veheted az ajánlott kedvezményeket!Szavazzon az Év Ügyfélbarát biztosítójára, és nyerjen LG Full HD televíziót karácsonyra!

Allianz -  

November 21. és december 18. között a Netrisk.hu közönségszavazást szervez, melyben az Év Ügyfélbarát Biztosítóját keresik.

A tavalyi év pozitív tapasztalatai alapján az Allianz Hungária Zrt. 2016-ban is versenybe száll a közönségdíjért és számít ügyfelei visszajelzésére. Kérjük, támogasson bennünket idén is szavazatával! A kérdőívet kitöltők között december 19-én 3 db 108 cm-es LG Full HD televíziót sorsol ki a Netrisk.hu!

Az ügyfelek 8 szempontból egy öt-fokozatú skálán értékelhetik a biztosítókat. Az egyes kérdéseknél elért átlagpontszámok határozzák meg a biztosítók végső sorrendjét.

A kérdőívet és a verseny menetével kapcsolatos további információkat ide kattintva érheti el. Köszönjük bizalmát!Casco Péntek

Allianz - casco-pentek

2016 novemberében minden péntek Casco Péntek, amikor 20% kedvezménnyel köthetsz online Allianz Casco biztosítást.

Készülj az egy teljes napig tartó casco akcióra és spórolj velünk november 4-én, 11-én, 18-án és 25-én!

Egy évben csak négyszer van Casco Péntek. Érdemes kivárnod. Elkezdtük a visszaszámlálást!

Tudj meg többet: https://promo.allianz.hu/casco-pentek

Casco Péntek szabályzat

Az Akció időtartama: 2016.01.04.-2016.11.25.