Igazolás lakossági vagyonbiztosítás érvényességéről

Ügyintézés Ügyfélportálon

Ügyfélportál

Ügyfélportálunkon keresztül lakossági vagyonbiztosítása érvényességi igazolása mellett egyéb biztosítási szerződésével kapcsolatos ügyeit is egyszerűen és könnyedén intézheti.

Ügyintézés Ügyfélportál bejelentkezés nélkül

Bírósági, rendőrségi és egyéb hatósági eljárásokhoz valamint más biztosítótársaságnál történő kárrendezéshez továbbá hitellel terhelt lakás esetén a finanszírozó bank kérésére Önnek a lakossági vagyonbiztosításának érvényességről szóló igazolásra van szüksége. 

A lenti mezőket kitöltve, majd az "Elküld" gombra rákattintva tudja igényét eljuttatni hozzánk. Ha az Ön/lakóközössége lakossági vagyonbiztosítása a befizetett díjjal rendezve van, munkatársaink legkésőbb a következő munkanapon postára adják az igazolást, mely a díjfizetési időszakot követő hónap végéig érvényes.

Fontos, hogy az otthonbiztosításban szerződőként megjelölt személyt írja be a "Családnév" és "Utónév" mezőkbe. Lakóközösség-biztosítás esetén a biztosított albetétest írja be a "Családnév" és "Utónév" mezőkbe. Kérjük, adja meg telefonszámát, hogy szükség esetén munkatársaink felvehessék Önnel a kapcsolatot.