2018.03.26.

2017-ben is az Allianz Hungária a legjobb magyar biztosító

Az Allianz Hungária Zrt. a 2015-ös és 2016-os első helyezés után, 2017-ben harmadjára is a legjobb magyar biztosítónak bizonyult a World Finance közönségszavazásán.

Az Allianz Hungária Zrt. harmadik alkalommal is sikert aratott a World Finance londoni székhelyű, piacvezető pénzügyi szaklap közönségszavazásán, ahol 2007 óta évről évre díjazzák a világ legjobb, leginnovatívabb és legeredményesebb vállalatait. 2017-ben a pénzügyi lap 14 különböző kategóriát állított fel, ezek közül az Allianz a biztosításszakmai díj elnyeréséért volt versenyben.

A World Finance olvasóközönségének szavazatai alapján az Allianz Hungária bekerült Magyarország 3 legjobb biztosítója közé, majd a szakmai zsűri döntése alapján el is nyerte a legjobb magyar General Insurance Company 2017 címet.

Allianz - Allianz World Finance Díj 2017

„A World Finance Global Insurance Award versenyen egyebek mellett digitalizációs aktivitásaink, valamint az ügyfélközpontúság terén végzett tevékenységeink alapján díjaztak bennünket.  A harmadik alkalommal elnyert legjobb magyar General Insurance Company cím folyamatosan abban erősít meg, hogy még tovább folytassuk az innovációs törekvéseinket. Innovatívnak maradni, folyamatosan digitális újdonságokkal a piacra lépni  és kiváló ügyfélélményt nyújtani ugyanakkor valódi kihívást is jelent nem csupán nekünk, de a biztosítási piac egészének is, hiszen azt érzékeljük, hogy a korábbinál gyorsabb ütemben változnak az ügyféligények. Emiatt különösen büszke vagyok arra, hogy ügyfeleink a biztosítási piacon egyre inkább hozzánk társítják az innovatív jelzőt - ezt tükrözi az általunk frissen elnyert Word Finance díj is és ez ösztönöz arra, hogy a jövőben is élen járjunk az értékteremtő újításokban“ – hangsúlyozta Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója.