2018.05.31.

GÉMOSZ nívódíjas az Allianz Hungária

A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ) idén is kitüntetett figyelemmel kezelte az autóvásárlókért és az autókereskedő szakmáért tevékenykedő szervezetek munkáját, legfőbb elismeréseként pedig éves rendezvénye keretében Nívódíjjal tüntette ki a szakma legjobbjait és kiemelkedő üzleti partnereit. A 2017-ben alapított Nívódíjat tizenkét kategóriában ítélte oda az elnökség, ezek közül az Allianz Hungária az év biztosítója kategóriában győzedelmeskedett.

A GÉMOSZ 2018-ban is hagyományos éves konferenciáján értékelte az autóvásárlókért és az autókereskedő szakma sikeréért dolgozók tevékenységét.  A konferencia keretében a 2017-es alapítás után már másodszorra méltatták GÉMOSZ Nívódíjjal a szakma eredményességéért sokat tevő személyeket és a szakmailag kiemelkedőt nyújtó partnerszervezetek. A Partnerszervezetek közül a kategóriájukban legtöbb szavazatot kapott jelöltek gazdagodhattak a GÉMOSZ elismerésével.  Az év biztosítója kategóriában a szavazók többsége az Allianz Hungáriára tette le a voksát, így 2018-ban az Allianz az év biztosítója.

Allianz - gemosz-dij

„Mindig öröm, ha független partnerszervezetek is nagyra értékelik az ügyfelek elégedettségéért végzett munkánkat, az pedig külön dicsőség, ha maguk az ügyfelek is az általunk kínált termékeket és szolgáltatásainkat ítélik a legjobbnak. A GÉMOSZ, az év biztosítója kategóriában elnyert Nívódíjunkra ezért különösen büszkék lehetünk és a jövőre nézve továbbra is azt ígérhetjük ügyfeleinknek, hogy továbbra is azon dolgozunk, hogy minket tarthassanak a legjobbnak” – összegezte gondolatait a díj kapcsán Végh István, az Allianz Hungária vezérigazgató – helyettese.