Az Allianz Cafeteria többet nyújt

Allianz - penztarak_103970723

Az Allianz Nyugdíjpénztár és az Allianz Egészségpénztár tagjaik részére, az Allianz Cafeteria All-in Program keretében INGYENES csoportos biztosítási csomagot kínálnak.

Az Allianz Cafeteria All-in Programban nyújtott pénztári szolgáltatások és csoportos biztosítások segítségével a munkáltató – az Allianz Pénztárakkal együttműködve - egy olyan széles körű szociális hálót tud munkavállalói részére biztosítani, ami kiterjed az időskori anyagi biztonságtól kezdve a rendszeres és eseti egészségügyi kiadások fedezetén át a hátramaradottak segélyezésére is.

Az Allianz Cafeteria All-in Program keretében nyújtott pénztári szolgáltatások és csoportos biztosítások az Allianz csoporttól igényelhető összes, cafeteriaelemként nyújtható szolgáltatást magukban foglalják.

Az ajánlatot a csoportos biztosítások jellegéből fakadóan kizárólag a munkáltatói és pénztártagi feltételek együttes fennállása esetén tudjuk biztosítani.

A finanszírozásra kerülő biztosítási csomag munkáltatói feltételei:

  • A Munkáltató havonta legalább 50 fő részére teljesít átutalást a Pénztár részére.
  • A Munkáltató által az Allianz csoport önkéntes nyugdíjpénztárába és egészségpénztárába együttesen fizetett havi tagdíjak munkavállalónkénti átlaga 12 000 Ft. Amennyiben egy munkáltató ennél magasabb összegben támogatja a munkavállalói nyugdíj és egészségpénztári megtakarításait, akkor a fedezetül biztosított szolgáltatások mértéke akár a 2-3 szorosára is emelkedhet.

A finanszírozásra kerülő biztosítási csomag pénztártagi feltételei:

  • Pénztártagság az Allianz Önkéntes Nyugdíjpénztárban és az Allianz Egészségpénztárban egyaránt, valamint
  • Pénztári áganként minimum havi 4 000 Ft – 4 000 Ft egyéni számlára történő munkáltatói (cafeteria) utalás jóváírása

Egy életpálya során a két legfontosabb dolog: az egészség és az anyagi biztonság.
Ezekre nyújtunk megoldást egy olyan időszakban, amikor az állam szerepvállalásának folyamatos csökkenése az egyén biztonságérzetének fokozódó romlásához vezet.

Társaságunk folyamatosan törekszik arra, hogy a legkorszerűbb, a lehető legkedvezőbb befektetési, életbiztosítási, illetve nyugdíj- és egészségpénztári termékekkel álljon ügyfelei rendelkezésére.

Bízunk abban, hogy az Allianz All-in programunkat ismertető anyagunk az Allianz Pénztárak bemutatása mellett megfelelő összefoglaló információkkal szolgál a pénztári szektorról, segít eligazodni a nyugdíjpénztári és az egészségpénztári kérdésekben, valamint arról is tájékoztat, milyen szempontok alapján érdemes összehasonlítani a pénztárakat.

További kérdéseivel forduljon bizalommal pénztáraink telefonos ügyfélszolgálatához a 06-1-429-1-429-es telefonszámon.
Munkatársaink hétfőn-kedden-csütörtökön 8.00 és 17.00 óra, szerdán 8.00 és 20.00 óra, pénteken 8.00 és 15.00 óra között fogadják hívását.