Jogi nyilatkozat

Jelen nyilatkozat az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár, valamint az Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár honlapoldalainak felhasználási feltételeit ismerteti.

Honlapunk felépítése, képi-grafikai megjelenítése, és tartalma az Allianz Hungária Zrt., valamint az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár, illetőleg az Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár közös szellemi alkotása és jogi védelem alatt áll. A honlapon szereplő megjelölések, logók, stb. védjegyoltalom alatt is állnak.

A fentiekre figyelemmel a honlapon közzétett szövegek, fotók és információk illetve azok bármely részének felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével megengedett. Az üzleti célú felhasználás minden formája tilos.

Az Allianz Hungária Zrt. folyamatosan ellenőrzi a honlapon elhelyezett információkat, és minden ésszerű intézkedést megtesz a közzétett információk folyamatos aktualizálásáért, azok pontosságát és teljességét azonban garantálni nem tudja. Társaságunk nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó károkért.

Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmazhat. Ezen internetes oldalak tartalmáért az Allianz Hungária Zrt., valamint az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár és az Allianz Hungária Egészségpénztár nem vállal felelősséget.

Az Allianz Hungária Zrt., valamint az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár, illetőleg az Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.

A honlappal kapcsolatos észrevételével forduljon a szerkesztőségünkhöz!

Szerkesztőség:
Allianz Hungária Zrt.
Market management osztály
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
E-mail: sajtoszoba@allianz.hu