Hasznos információk

Kérdése van? 

Hívja pénztárainkat!

06-1-429-1-429

Bankszámlaszámok

Nyugdíjpénztári számla: 10918001-00000416-21970437

Egészség- és önsegélyező pénztári számla: 18100002-00054029-21010015

  • Telefonszám
  • Számlaszámaink
  • Szolgáltatásaink

Információk egészségügyi szolgáltató partnereink részére

  Általános Információk

Lehetőségek

Az Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagjai adókedvezménnyel vehetik igénybe, illetve vásárolhatják meg a téríthető szolgáltatásokat és termékeket szerződött partnereinknél.

Orvosi és egészségügyi szolgáltatók

Ebbe a kategóriába azok a szolgáltatók tartoznak, akik orvosi vagy egészségügyi szolgáltatást nyújtanak: orvosi szolgáltatás (pl. szűrővizsgálat, nőgyógyászat, szemészeti ellátás stb.), fogászati kezelés, otthoni gondozás, természetgyógyászat.

Egyéb humán egészségügyi szolgáltatók

Ebbe a kategóriába azok a szolgáltatók tartoznak, akik egyéb humán egészségügyi szolgáltatást nyújtanak: gyógytorna, fizioterápia, gyógymasszázs.

Egyéb, szolgáltató partnereinket érintő aktualitások

  • Értesítjük POS terminállal rendelkező partnereinket, hogy a CIB Bank hamarosan lehetővé teszi POS hálózatán kártyaszolgáltatónk - a Card-Consulting Kft. - által támogatott egészségkártyák elfogadását.
  • Kérjük a CIB Bankkal szerződött kártyaelfogadóhelyeket, hogy a bevezetés pontos időpontjáról és feltételeiről szíveskedjenek érdeklődni banki kapcsolattartójuknál.

  Szerződéskötés egészségügyi szolgáltatókkal

Segédlet szolgáltató szerződéshez

Kérjük szerződni szándékozó szolgáltató partnereinket, hogy az "alapszerződést" (Egészségpénztári szolgáltatási szerződés) és az 1. számú mellékletet (Szolgáltatási helyszín jelölése) minden esetben szíveskedjenek kitölteni, aláírni és megküldeni.

Annak a szolgáltatónak, aki az EDI elszámolási rendszerhez csatlakozott, az "Egészségpénztári szolgáltatási szerződés"-en kívül mindhárom mellékletet (1. Szolgáltatói helyszín jelölése 2. Kártyaelfogadásra, papíralapú számlázásra vonatkozó szabályok 3. EDI rendszerű elektronikus számlázásra, elszámolásra vonatkozó szabályok) alá kell írnia.

Amennyiben a szolgáltató egészségkártya elfogadóhely, de az EDI rendszernek nem tagja, akkor az "alapszerződésen" felül az 1. számú mellékletet, valamint a 2. számú mellékletet kell aláírva megküldenie a Pénztár felé.

Az Allianz Egészségkártya prefixe, első 8 karaktere: 6107 0250

Felhívjuk Tisztelt Kártyaelfogadó Szolgáltató Partnereink szíves figyelmét, hogy Pénztárunk az egészségpénztári kártyával történt zárolásokat feloldja a zárolás kezdeményezésétől számított 181. napon. Kérjük Önöket, hogy a kártyatranzakciók jogszabályban meghatározott határidején belüli elszámolása érdekében a számlákat legkésőbb a zárolás napját követő 170. napig küldjék meg Pénztárunk részére.A határidőt követően beérkező számlák elszámolása a mindenkor hatályos Szolgáltatási szabályzatunk alapján történik.

Egészségpénztári szolgáltatói szerződés és mellékletei letölthetők innen

A már szerződött szolgáltatói partnereink a telephelyadatokban történt változásokat jelezhetik Pénztárunk felé a

Szolgáltatási helyszín jelölése

elnevezésű formanyomtatvány kitöltésével és megküldésével, amely letölthető itt

Egészségpénztárban elszámolható termékek és szolgáltatások megtekintése

Csatlakoztunk az egészségpénztárak EDI elszámolási rendszeréhez