Hasznos információk

Kérdése van? 

Hívja pénztárainkat!

06-1-429-1-429

Bankszámlaszámok

Nyugdíjpénztári számla: 10918001-00000416-21970437

Egészség- és önsegélyező pénztári számla: 18100002-00054029-21010015

  • Telefonszám
  • Számlaszámaink
  • Szolgáltatásaink

Egészség- és önsegélyező pénztári tagjainknak szóló információk

Számlaszámunk a befizetésekhez

Egészség- és önsegélyező pénztári bankszámlaszám: 18100002-00054029-21010015

Öngondoskodás, ez életünk befektetése (ÖPOSZ videó)

Telefonszámunk: 06-1-429-1-429

Allianz EgészségMentor Start

Allianz - EgészségMentor Start 

Növeltük szolgáltatási palettánkat egy új egészségbiztosítási csomaggal:

  • megszervezzük orvosi ellátását
  • részben vagy egészben megtérítjük az egészségügyi szolgáltatás költségeit
  • váratlan betegségek esetén is számíthat ránk, gyorsan kerülhet szakorvoshoz
  • telefonos ügyfélszolgálat (TELADOC: 06-1-461-1554)

  Allianz Prémium Biztosítás Akció

Allianz Prémium Biztosítás Akció tagjainknak és új belépőknekA már tagsági jogviszonnyal rendelkező pénztártagjainak Pénztárunk ingyenes, prémium biztosítási csomagot nyújt az akcióban történő részvétel feltételeinek teljesülése esetén! Az akció keretében azon tagsági jogviszonnyal rendelkező pénztártagjaink, akik tagdíjbefizetéseik átlagos havi mértékét – az előző zárt naptári évi bázisösszegéhez képest - megnövelik, minden ezer forinttal növelt havi tagdíjbefizetés teljesítésekor, annyi szorosára növeljük a biztosítási összegeket, vagy annyi évig nyújtjuk a biztosítást, amennyivel megemelte a tagdíj összegét.

Új belépő tag esetében – induló tagdíjbefizetése alapján – az Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár ingyenes, prémium biztosítási csomagot nyújt Önnek! Ahány ezer forint havi tagdíjbefizetést teljesít, annyi szorosára növeljük a biztosítási összegeket, vagy annyi évig nyújtjuk a biztosítást.

  Információk tagjainknak

Információk egészség- és önsegélyező pénztári tagjainknak. Megtekintheti hatályos szabályzatainkat, letöltheti formanyomtatványainkat és egyéb hasznos tájékoztatásokkal szolgálunk tagsági jogviszonyával kapcsolatban.

Az önkéntes egészség- és önsegélyező pénztári megtakarítással rugalmasan és költséghatékonyan optimalizálhatja egészségügyi és szociális kiadásait a tagdíjfizetéshez kapcsolódó adó-visszatérítés segítségével.

A tagdíj az öngondoskodás alapjául szolgáló azon összeg, amelyet a pénztártag havi rendszerességgel megfizet egyéni nyugdíjszámlája javára. Lehetőség van nagyobb összegű eseti tagdíjbefizetések teljesítésére is.

Egyéni számlák Számlainformáció

Tekintse meg egyéni számláit, eddigi adóvisszatérítésre jogosító befizetéseit, az ügyfél-azonosítás visszaigazolását. Aktualizálja személyes adatait!

  Új egészségpénztári szolgáltató jelölése, szerződött szolgáltató partnereink keresése

Kereső

Válassza ki az Ön lakóhelyéhez, munkahelyéhez legközelebb található partnerünket! Keresse kártyaelfogadó helyeinket,  kedvezményt biztosító szolgáltatóinkat!

 

Amennyiben Pénztárunk szolgáltató-kereső alkalmazásában nem találta meg az Ön által választott egészségpénztári szolgáltatót, akkor kérjük, töltse ki és küldje meg az Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár e-mail címére (epenztar@allianz.hu) vagy levelezési címére (1242 Budapest, Postafiók:462) az alábbi szolgáltató jelölő nyilatkozatot:

Szolgáltató jelölő nyilatkozat

Pénztárunk a jelölés alapján felveszi a kapcsolatot az adott szolgáltatóval a szerződéskötés érdekében, hogy zavartalanul biztosítani tudjuk az Ön egészségügyi kiadásainak elszámolását.

  Önsegélyező ellátások