Hasznos információk

Kérdése van? 

Hívja pénztárainkat!

06-1-429-1-429

Bankszámlaszámok

Nyugdíjpénztári számla: 10918001-00000416-21970437

Egészség- és önsegélyező pénztári számla: 18100002-00054029-21010015

  • Telefonszám
  • Számlaszámaink
  • Szolgáltatásaink

Belépés az Önkéntes Nyugdíjpénztárba

Ingyenes belépés 2020-ban is

  Nyugdíjpénztári tagsági jogviszony létesítése

Öngondoskodás

 Ez életünk befektetése

ÖPOSZ videó

Az Allianz Hungária Önkéntes Nyudíjpénztárba történő belépéshez Önnek mindössze annyit kell tennie, hogy a befárad személyesen valamelyik ügyfélszolgálati irdánkba, ahol munkatársaink rendelkezésére állnak. Kérjük, olvassa el figyelmesen valamennyi kapcsolódó tájékoztatónkat!

Az Allianz Csoport fiókhálózata innen érhető el

Pénztáraink elérhetőségei itt megtekinthető 

Nyugdíjpénztári belépési akciók

Adó-visszatérítés szabályai

  Allianz prémium biztosítás akció

Allianz prémium biztosítás akció új belépőknekÚj belépő tagként – induló tagdíjbefizetése alapján – az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár ingyenes, prémium biztosítási csomagot nyújt Önnek! Ahány ezer forint havi tagdíjbefizetést teljesít, annyi szorosára növeljük a biztosítási összegeket, vagy annyi évig nyújtjuk a biztosítást. Az akcióban a már tagsági jogviszonnyal rendelkező pénztártagjaink is részt vehetnek, amennyiben tagdíjbefizetéseinek átlagos havi mértékét – az előző zárt naptári évi bázisösszeghez képest - megnövelik.

  Pénztárválasztás

Allianz - Önkéntes Nyugdíjpénztár belépés

Az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár felhívja érdeklődő ügyfeleinek, leendő pénztártagjainak figyelmét arra, hogy pénztárválasztásuk során a kiválasztott pénztár eredményei mellett vegyék figyelembe az adott pénztár stabilitását, annak hátterét biztosító működési tartalék nagyságát, továbbá vizsgálják meg, hogy milyen hazai és nemzetközi pénzintézeti szolgáltatói partnerek (letétkezelő, vagyonkezelő, bankszámlavezető, könyvvizsgáló stb.) állnak a kiválasztott pénztár mögött.

  Belépéshez kapcsolódó nyomtatványok, tájékoztatók