Hasznos információk

Kérdése van? 

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

06-1-237-2377

Bankszámlaszámunk

Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató

Bankszámlaszám (HUF)

11794008-20536873

Új, egyedi, rugalmas nyugdíjkonstrukció lehetőségek, ajánlatok munkáltatóknak a foglalkoztatott munkavállalóik időskori biztonságáért

  • Telefonszámunk
  • Számlaszámunk
  • Szolgáltatásaink

Értékálló vagyonkezelés az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltatónál

  Partnerség az Allianz Alapkezelővel

Allianz - alapkezelo_116899618

Az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. által kezelt megtakarításokat hazánk egyik legnagyobb professzionális befektetőjének egyikeként az Allianz Alapkezelő Zrt. biztonságos befektetési politika mellett végzi a vagyonkezelést, amelynek köszönhetően reálhozammal járulunk hozzá tagjaink nyugdíjcélú megtakarításainak növeléséhez, értékmegőrzéséhez.

Az Allianz Alapkezelő Zrt. - az Allianz Magyarország Csoport tagjaként -  közel két évtizedes tapasztalatot szerzett a különböző nyugdíjcélú öngondoskodásokhoz kapcsolódó vagyonok kezelése területén. Így az Alapkezelő munkatársai különös gyakorlatra tehettek szert olyan befektetési stratégiák kialakításában és megvalósításában, amelyek alacsony kockázati szintek mellett a hosszabb távon megvalósuló értéknövekedést tűzték ki célul.

 

  Euró alapú befektetési portfóliók

Az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. termékei lehetőséget biztosítanak valamennyi csatlakozott foglalkoztató számára egyedi, rugalmas feltételekkel kialakított nyugdíjkonstrukciók megvalósítására, akár Euró alapon történő számlavezetéssel és a hozzá kapcsolódó professzionális vagyonkezelés révén.

Egyrészt a külföldi munkavállalóknak nyújt egyszerűbben áttekinthető nyilvántartást, angol nyelvű kapcsolattartást, számlavezetést. Másrészt mindazon munkavállalók preferálhatják ezt a szolgáltatást, akik úgy gondolják, hogy nyugdíjas korukig megtörténik Magyarország euro övezethez történő csatlakozása, és szeretnék az addigi összegyűlt megtakarításaik alapján igényelt nyugdíjszolgáltatásuk értékét az EUR/HUF árfolyam ingadozásának kockázatától mentesíteni.

Mindehhez tisztán Euró alapú befektetési portfoliókat is választhatnak ügyfeleink, ami a kezelt egyéni számlák Euróban nyilvántartott hozamingadozásait nagymértékben csökkenti azáltal, hogy a magyar gazdaságot érintő pénzügyi kockázatokat kizárja.

Allianz - tkm-euro

  Vagyonkezelési irányelvek, befektetési politika

Allianz -

Az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság az éves felülvizsgálat keretében elvégezte a Befektetési Politikájának felülvizsgálatát. Ennek eredményeként megállapította, hogy a Befektetési Politika módosítása nem szükséges, így a Befektetési Politikát változatlan formában és tartalommal fenntartja 2018.12.01-től.

  Hozamok, eredmények

Hozamráták

Allianz -