Hasznos információk

Kérdése van? 

Hívja ügyfélszolgálatunkat!

06-1-237-2377

Bankszámlaszámunk

Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató

Bankszámlaszám (HUF)

11794008-20536873

Új, egyedi, rugalmas nyugdíjkonstrukció lehetőségek, ajánlatok munkáltatóknak a foglalkoztatott munkavállalóik időskori biztonságáért

 • Telefonszámunk
 • Számlaszámunk
 • Szolgáltatásaink

Az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató munkáltatói számlainformációs rendszere

  Tisztelt Foglalkoztató Partnerünk!

Üdvözöljük az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató megújúlt számlainformációs rendszerében.

Ezen a felületen megtekintheti az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltatóhoz a jogosult munkavállalók javára teljesített és jóváírt foglalkoztatói hozzájárulások alakulását.

Kérjük olvassa el az alábbi útmutatót, majd lépjen be itt, a jobb oldalon található "Munkáltatói adatszolgáltatás" alkalmazásba.

Alkalmazásunkat egy egyszerű regisztrációt követően tudja igénybe venni. A korábbi felületnél használt azonosítók érvénytelenné váltak, ezért mindenképpen új regisztráció szükséges. Reméljük a változások elnyerik tetszését. A regisztráció folyamatáról az alábbiakban adunk tájékoztatást.

 

Ajánlott böngészők

Számlainformációs rendszerünk a következőkben felsorolt böngészőkön (vagy azok fejlettebb verzióin) működik megfelelően:

 • Internet Explorer 8+
 • Firefox 3.5+
 • Chrome 11+
 • Safari 4+

Javasolt képernyőfelbontás:

 • 1024 x 768

Munkáltatói adat-
szolgáltatás

Foglalkoztató partnereink befizetései

  Regisztráció

Tapasztalataink szerint a freemail és a citromail használata problémákat okozhat ügyfeleinknek a regisztráció alkalmával!

Amennyiben foglalkoztatóként csatlakozási szerződést kötött az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltatóval, és az új információs rendszerünkbe - mint foglalkoztató -  még nem regisztrált kérjük, hogy az alkalmazásba történő belépést követően, a képernyő bal oldalán a "Ha még nem regisztrált, kattintson ide” szövegre klikkeljen, majd a „Foglalkoztatói regisztráció” gomb választása után az ott megjelenő adatlap pontos kitöltését követően kattintson a "Regisztráció" gombra.

A felhasználó (foglalkoztató) biztonsága érdekében az azonosításhoz szükséges megadni a következő adatokat:

 • partnerazonosítót (a foglalkoztató ID száma)
 • a foglalkoztató adószámát
 • a foglalkoztató képviseletében regisztráló személy nevét
 • e-mail címét
 • jelszavát (minimum 8 karakter, amely tartalmazzon kis és nagy betűket valamint számokat)
 • a jelszó megerősítését

A regisztrációs adatok és az ellenőrző kód megadását követően, majd a "Regisztráció" gombra klikkelve pár másodpercen belül Ön kap egy automatikus e-mailt, amelyben szerepel egy link. Erre a linkre kattintva lezárul a regisztrálás folyamata, és Ön azonnal láthatja az adott foglalkoztató szerződéséhez kapcsolódó fontosabb adatokat, a foglalkoztatói hozzájárulásuk egyenlegét, a számlaforgalmat, és letölthet bizonyos dokumentumokat, valamint az online felületen keresztül küldheti meg a hozzájárulások nyilvántartásához szükséges adatszolgáltatásait.

  Bejelentkezés

Kérjük, adja meg a regisztrációnál beírt e-mail címét és a hozzá tartozó jelszavát, majd kattintson a „Bejelentkezés” gombra!

  Elfelejtette jelszavát vagy új e-mail címmel kíván bejelentkezni?

Amennyiben elfelejtette jelszavát, akkor regisztrációs e-mail címének megadásával és az „Új jelszó igénylése” gomb megnyomásával kezdeményezheti új jelszó kiadását.

  Kérdése van?

Amennyiben a regiszráció nem sikerült vagy egyéb kérdése lenne, akkor: