Szolgáltatásaink

Intézze biztosítása ügyeit kényelmesen, online, sorban állás nélkül!

Ügyfélportál

Kérdése van? 

Hívjon minket!

vezetékes:         +36 (1) 421-1-421

Telenor:             +36 (20) 421-1-421

Telekom:            +36 (30) 421-1-421

Vodafone:          +36 (70) 421-1-421

  • Ügyfélportál
  • Kapcsolat
  • Hasznos

Mennyire biztonságos az otthona?

Allianz - Mennyire biztonságos az otthona?

Az Allianz Otthonbiztosítási feltételekben vagyonvédelmi rendszerekről és fogalmakról szóló leírások, valamint tárolási szabályok is megtalálhatók. Ezeknek az előírásoknak a betartása szükséges ahhoz, hogy vagyonát - amelyek értékét Ön határozta meg - megvédhesse.

Fontos, hogy biztosítási esemény bekövetkeztekor a biztosító mindig a káridőponti védettségi szintet vizsgálja, mivel attól függően állapítja meg szolgáltatását a feltételekben meghatározott szabályok alapján.

A védettségi szint meghatározásánál nem vehető figyelembe az a védelmi berendezés, eszköz, elem, amely a kár bekövetkezésének időpontjában nem volt meg, vagy nem volt üzembe helyezve, illetve nem működött.

E tájékoztatóval szeretnénk Önt hozzásegíteni az előírások értelmezéséhez és alkalmazásához.

A szükséges vagyonvédelmi ismeretek birtokában bizonyára szeretné tudni, hogy otthonának (vagy egyéb biztosítani kívánt vagyontárgynak) milyen a védelmi szintje.
Ennek megállapítására összeállítottunk egy 22 pontból álló kérdőívet, amelynek megválaszolása segítségére lesz otthona biztonságának felmérésben. A feltett kérdésekre igennel vagy nemmel kell válaszolni. Az adott válaszok alapján értékelheti otthona védelmi szintjét.

Kitöltöm a tesztet

Vagyonvédelmi szintek

Vagyonvédelmi fogalmak