Kötelező biztosítás mellé köthető kiegészítő biztosítások

Allianz Bázis Casco

Allianz - Bázis Casco biztosítás 

Lopás és elemi kár kockázatokra köthető kiegészítő biztosítás. Az elemikár-biztosítás a természeti erők által okozott károsodásokra, tűz- és a robbanáskárokra nyújt fedezetet. A lopáskár-biztosítás a gépjárműnek vagy alkatrészének, tartozékának az ellopása, elrablása esetén nyújt szolgáltatást.

Allianz Kiegészítő Törés Casco

Allianz - Kiegészítő Törés Casco biztosítás 

Abban az esetben, ha személygépkocsival egy másik gépjárműnek ütközve kárt okozol, és teljes mértékben Te vagy a felelős, a saját autód töréskárát megtérítjük.

 

Allianz Assistance 24

Allianz - Kiegészítő Assistance 24 biztosítás 

Maximális védelem neked és autódnak két mozijegy áráért! Kiegészítő Assistance 24 biztosításunk egyedülálló feltételeket kínál mindössze évi 3360 Ft-ért!

 

Allianz Kötelező Plusz

Allianz - Kötelező biztosítás Plusz 

Amikor egy balesetben Te vagy a vétlen fél, a saját biztosítódnál tudod intézni a kárügyet olyan esetben is, amikor a vétkes autós kötelező biztosítása egy másik biztosítónál van.

 

Kiegészítő életbiztosítás

Allianz - Kiegészítő életbiztosítás 

A biztosítás a szerződő életbiztosítási és utasbiztosítási védelmén túl baleset-biztosítási fedezetet is nyújt a gépjármű utasainak és vezetőjének.

 

Baleseti Jogsegély biztosítás

Allianz - Baleseti Jogsegély biztosítás 

Gondoltál már arra, hogy ha Te vagy a vétlen fél egy baleset során, hogyan tudnád legegyszerűbben érvényesíteni kártérítési igényedet személyi sérülés esetén? Válaszd kötelező biztosításod mellé a Baleseti Jogsegély biztosítást és segítséget nyújtunk ilyen esetben kárigényed peren kívüli és peres érvényesítésében, valamint jogi tanácsadást is biztosítunk számodra.

Közlekedési balesetbiztosítás

Allianz - Kiegészítő életbiztosítás 

Tudd biztonságban szeretteidet a legnagyobb szükségben, egy váratlan tragédia esetén is!