Szolgáltatásaink

Intézze biztosítása ügyeit kényelmesen, online, sorban állás nélkül!

Ügyfélportál

Kérdése van? 

Hívjon minket!

vezetékes:         +36 (1) 421-1-421

Telenor:             +36 (20) 421-1-421

Telekom:            +36 (30) 421-1-421

Vodafone:          +36 (70) 421-1-421

Elektronikus levélküldés

Az Allianz Klasszikusok díjak fogadására szolgáló bankszámla száma: a 2016. december 31. előtt létrejött szerződésekre:
Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (FHB Bank Zrt.): 18100002- 00001191-21010103

a 2016. december 31-ét követően létrejött szerződésekre:
OTP Bank:11794008-21349434-00000000
Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. (FHB Bank Zrt.): 18100002-00001191-21010103

Tájékoztató e-mailben küldhető személybiztosítási nyomtatványainkkal kapcsolatban

  • Ügyfélportál
  • Kapcsolat
  • Hasznos

Allianz Klasszikusokról röviden

Az Allianz Klasszikusok élet- és személybiztosítási termékcsalád lehetőséget ad arra, hogy a 21. század követelményeinek megfelelő biztosítási védelmet alakíthasson ki saját maga és családja számára.


Ön is nyugodt lehet a jövőjével kapcsolatban, mert az Allianz Klasszikusok

  • lehetőséget ad arra, hogy több biztosítottat is bevonjon a szerződésbe: A biztosítási védelem csak akkor lehet teljeskörű, ha minden olyan emberre kiterjed, akik igazán fontosak az Ön számára.
  • biztosítási programjai tetszőlegesen hozzáigazíthatóak a különböző élethelyzetekhez:Különböző élethelyzetek, eltérő célok, eltérő kockázatok. A biztosítási programok lehetőséget teremtenek arra, hogy Ön aktuális élethelyzetének legjelentősebb kockázataira alakítson ki biztosítási védelmet.
  • rugalmasan alakítható: A kockázatoknak nem csak a fajtája, de a mértéke is folyamatosan változik. Az Allianz Klasszikusokkal lehetősége van arra is, hogy időről időre ehhez igazítsa a biztosítási védelem nagyságát is.
  • többletszolgáltatásokkal segít a nehéz helyzetek áthidalásában: Az Allianz Klasszikusok termékcsalád többet nyújt, mint egy hagyományos biztosítás. Speciális többletszolgáltatásaival kiemelt védelemben részesíti a kisgyermekes családokat, honorálja a magas díjat fizető szerződőket és elismeri a hűséges ügyfeleket.

Többletszolgáltatások

Kisgyermekes szülők, nagyszülők részére

Egy betegség vagy egy tragikus esemény következményei még súlyosabbak, ha olyan családban következnek be, ahol kisgyermek van. A család kiszolgáltatottsága nagy, hiszen a gyermekről, unokáról való gondoskodás kerülhet veszélybe.
Az Allianz Klasszikusok programjai ilyen helyzetben kiemelt védelemben részesítik a családot, hiszen egy betegség vagy baleset miatt bekövetkező nehéz helyzetben a kifizetés összegét megemeljük a következők szerint:

  • Ha a biztosítottnak a biztosítási esemény bekövetkeztekor 3 évesnél fiatalabb gyermeke van, akkor 30 százalékkal, illetve
  • ha a biztosítottnak a biztosítási esemény bekövetkeztekor 3 évesnél fiatalabb unokája van, akkor 10 százalékkal.

 

Díjtól függő

Az Allianz Klasszikusokkal többletszolgáltatást nyújtunk azoknak az ügyfeleinknek, akik egy meghatározott összegnél nagyobb rendszeres díjat fizetnek azért, hogy teljes körű biztosítási védelemben részesítsék családjukat vagy saját magukat.
A többletszolgáltatás lényege, hogy 15 000 forint havi díjfizetés felett a káresemények bekövetkezésekor 15 százalékkal megemeljük a kifizetés összegét.

 

Allianz ügyfeleknek

Megkülönböztetett figyelmet fordítunk azokra az ügyfeleinkre, akik korábban már megtisztelték társaságunkat bizalmukkal. Tehát, ha Ön - a káresemény időpontjában - már rendelkezik az Allianz Hungáriánál valamilyen rendszeres díjfizetésű biztosítással, amely legalább egy éve érvényben van, akkor kár esetén 5 százalékkal megemeljük a kifizetés összegét.

Letölthető dokumentumok