Szolgáltatásaink

Intézze biztosítása ügyeit kényelmesen, online, sorban állás nélkül!

Ügyfélportál

Kérdése van? 

Hívjon minket!

vezetékes:         +36 (1) 421-1-421

Telenor:             +36 (20) 554-4-421

Telekom:            +36 (30) 421-1-421

Vodafone:          +36 (70) 421-1-421

Elektronikus levélküldés

Az Életprogram díjak fogadására szolgáló bankszámla száma: a 2016. december 31. előtt létrejött szerződésekre:
FHB Bank: 18100002- 00001191-21010103
a 2016. december 31-ét követően létrejött szerződésekre:
OTP Bank:11794008-21349434-00000000
FHB Bank: 18100002-00001191-21010103

Tájékoztató e-mailben küldhető személybiztosítási nyomtatványainkkal kapcsolatban

  • Ügyfélportál
  • Kapcsolat
  • Hasznos

Allianz Életprogram

  • Szakértői segítséggel választhatja ki a céljainak megfelelő befektetési eszközöket, melyeket később szabadon változtathat.
  • Segítséget nyújtunk, hogyan védekezhet az előre nem látható események negatív hatásai ellen.
  • Közép és hosszú távra egyaránt kínálunk jövedelmező befektetési lehetőséget.

Tekintse meg az tájékoztatóinkat, melyben Életrpogramjaink előnyeiről olvashat részletesebben:

Személyre szabott ajánlatok Allianz Életprogramokhoz

Céldátum eszközalapok Allianz Életprogramokhoz

Hozamfigyelő

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy az Allianz Életprogramok, az Allianz Életprogramok – Euró, az Allianz Gondoskodás Programok és a ChinaMAX  eszközalapjainak értékelésére – a szerződésben meghatározott feltételek értelmében – 2017. december 29. napján nem kerül sor.

A Hungária Alap eszközalapok értékelésére a fenti napon ugyancsak nem kerül sor.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kérjük, tájékozódjon honlapunkon, vagy hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 (1/20/30/70) 421-1-421-es számon, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

Megértését köszönjük.

  Kinek ajánljuk?

Mindazoknak ajánljuk, akik gondoskodni szeretnének megtakarításaik jövedelmező befektetéséről, és fel akarnak készülni az előre nem látható eseményekre is.

  Mit nyújtunk Önnek?

Allianz Életprogram: segítségével Ön már akár középtávú céljainak is megfelelő, jövedelmező befektetési lehetőséghez jut.

Allianz Bónusz Életprogram: hosszú távú befektetés, ahol lojalitását vonzó kedvezményrendszerrel honoráljuk.

Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram: nagyobb összegű befektetést helyezhet el kedvező kondíciók mellett.

Jövedelmező befektetések, akár már rövidtávra is: A rendszeres megtakarításokon túl lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy az eseti jelleggel képződő jövedelmeit (prémium, jutalom) is be tudja fektetni. 

  Az Allianz Életprogramok összetétele

Az Allianz Életprogramok felépítésüket tekintve két részből állnak: egy megtakarításra fókuszáló, valamint egy biztosítási védelmet nyújtó részből.

Megtakarítások, befektetések

Pénzügyi tanácsadóink felmérik igényeit és megoldási tervet dolgoznak ki arra vonatkozóan, Ön hogyan, milyen befektetési eszközökön keresztül tudja megvalósítani elképzeléseit.

Befektetési tervei megvalósításához széleskörű eszközalap-kínálatunkból kiválaszthatja az Ön számára meginkább megfelelőket. 

Biztosítási védelem

Tanácsadóink segítenek felmérni az Önnek megfelelő biztosítási védelem összetételét és szintjét, így nem kell aggódnia családja és saját biztonságát illetően.

Önnek lehetősége van tanácsadóink segítségével a megadott fedezetek figyelembe vételével egyedileg összeállítani biztosítási védelmét, vagy választhat a tipikus élethelyzeteknek megfelelően előre összeállított biztosítási csomagjaink közül is.

  Versenyképes költségek

A befektetéseken elérhető hozamot nagyban befolyásolják a befektetésekkel kapcsolatban felmerülő költségek. Minél alacsonyabbak ezek a költségek, annál több marad a befektetésen realizált hozamból a befektetőnél.

Az Életprogramok költséghatékonyság tekintetében kiállják a próbát nem csak más biztosító társaságok termékeivel szemben, de a befektetési alapokkal szemben is.

  Bankszámlaszámok

Az Életprogram díjak fogadására szolgáló bankszámla száma: 

a 2016. december 31. előtt létrejött szerződésekre:

  • FHB Bank: 18100002- 00001191-21010103

a 2016. december 31-ét követően létrejött szerződésekre:

  • OTP Bank:11794008-21349434-00000000
  • FHB Bank: 18100002-00001191-21010103

  Módosítási lehetőségek

Az Allianz Életprogramok esetén a futamidő alatt – a korlátozások figyelembe vételével – alakíthatja mind befektetéseit (az egyedileg összeválogatott eszközalapokat), mind a biztosítási védelmét.

  Hogyan kötheti meg?

Forduljon bizalommal tanácsadójához, vagy igényeljen személyes konzultációt weboldalunkon, és kérésére kollégánk felkeresi Önt!

Ha inkább Ön szeretné felkeresni kollégáinkat, tanácsadó keresőnk segítségével könnyedén megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Allianz ügyfélkapcsolati pontokat!

Allianz - Életprogram életbiztosítás

  Genetika+ kiegészítő egészségbiztosítás

Allianz - Genetika+ kiegészítő egészségbiztosítás 

Az Életprogram vagy Életprogram Euró életbiztosítás mellé köthető Genetika+ kiegészítő egészségbiztosításunk által genetikai (DNS) vizsgálat segítségével tudhatja meg, hogy adottságai alapján milyen életformát válasszon saját maga vagy gyermeke számára.
 

  Tájékoztató Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogrammal rendelkező ügyfeleinknek

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk a 2016.12.31-2017.06.30. közötti időszakban Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram szerződést kötő ügyfeleinket, hogy egyedi döntésünknek köszönhetően, a fenti időszakban kötött valamennyi Egyszeri díjfizetésű Allianz Életprogram szerződésre a kiadott szerződési feltételekben meghirdetett kezdeti költségnél kedvezőbb kezdeti költséget alkalmazunk. Az általunk az egységszámláról ténylegesen levont kezdeti költség a megtakarítási díjrész 2,5%-a, a szerződési feltételekben szereplő 4% helyett. (A kezdeti költség mértékét az Allianz Életprogram Általános Szerződési Feltételek és Ügyfél-tájékoztató részét képező AHB/AHE-21281 nyomtatványszámú „A” jelű Kondíciós lista 2.1. pontja tartalmazza.) A kedvezőbb kezdeti költség nem feltételhez kötött, a biztosító részéről nem visszavonható.

Az érintett ügyfelek szerződésének egységszámla értékéről természetesen a ténylegesen levont költség alapján nyújtunk tájékoztatást. (A tájékoztatás elérhető online az Allianz Ügyfélportálon, telefonon a Contact Centeren keresztül, személyesen ügyfélkapcsolati pontjainkon és biztosításközvetítőinknél, valamint a rendszeres vagy az ügyfelek kérésére küldött eseti egyenlegértesítő levélben is.)

Az érintett ügyfeleinknek a fentiekkel kapcsolatban semmi tennivalója nincs – automatikusan a kedvezőbb költséglevonást érvényesítjük a számlájukon.

Termékeinkre vonatkozó Teljes Költségmutató (TKM) értékek, ügyfél-tájékoztatók és TKM szabályzat

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok és az eszközalapokra vonatkozó konkrét információk

Nyugdíjbiztosítási záradékkal rendelkező termékeinkre vonatkozó Teljes Költségmutató (TKM) értékek, ügyfél-tájékoztatók és TKM szabályzat

Nyugdíjbiztosítási záradékkal rendelkező termékeinkre vonatkozó Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok és az eszközalapokra vonatkozó konkrét információk

Letölthető dokumentumok

Hatályos dokumentumok