Allianz Életbiztosítások és Élethelyzet iránytű

Allianz Életbiztosítások

Életbiztosítások

Tekintse meg életbiztosításainkat és válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbbet!

Allianz Élethelyzet Iránytű

Biztosításaink segítségére lesznek céljai megvalósításában. Tekintse át élethelyzet iránytűnket, válassza ki, milyen esetre szeretne biztosítási védelmet és megtakarítást. Mi útba igazítjuk, tanácsadóink pedig segítségére lesznek, hogy az igényeinek legmegfelelőbb megoldást választhassa.

A nyugdíjas évek foglalkoztatnak

Miből és mennyi pénzünk lesz a nyugdíjas éveinkre? Ez mindannyiunk számára jelentős kérdés, amivel érdemes minél hamarabb elkezdenünk foglalkozni.

Családalapítás előtt

A családalapítás előtt álló párok különféle élethelyzetekben lehetnek: vannak, akik az első közös lakás megvásárlásán dolgoznak, mások kertes házba költöznének, míg megint mások épp a babavárás küszöbén állnak.

Családos vagyok

A gyerekek taníttatása, álmaik megvalósításának elősegítése minden szülő vágya. Nem árt előre felkészülni a család életében bekövetkező előre látható és váratlan helyzetekre egyaránt.

Munka, egzisztencia

Vállalkozóként – mivel az ezzel járó terheket egymagunk viseljük – nem árt felkészülni a váratlanra is, hiszen az ebből származó jövedelem jelentős részt képvisel a család költségvetésében.

Az egészségem áll a középpontban

Megromlott egészségi állapotunk megnehezítheti a mindennapos munkavégzést, egy műtét vagy kórházi kezelés pedig jelentős kiadással járhat. A megfelelő pénzügyi biztonság lelkileg is segíthet.