Életbiztosítások

Allianz Életprogram

Allianz - Életprogram életbiztosítás 

Életprogramjaink között megtalálja a céljainak legmegfelelőbb befektetési eszközöket, valamint az élethelyzethez és elvárásaihoz leginkább illeszkedő biztosítási fedezeteket.

 

Nyugdíjbiztosítás adókedvezménnyel

Allianz - Nyugdíjbiztosítás adókedvezménnyel 

Társaságunknál elérhető a 20%-os, évi legfeljebb 130 000 Ft értékben igényelhető adókedvezményre jogosító nyugdíjbiztosítás. A speciális, befektetéshez kötött nyugdíjbiztosítással gondoskodhat nyugdíjas éveinek anyagi biztonságáról.

 

Allianz Életprogramok Euró alapon

Allianz - Életprogram Euró életbiztosítás 

Megtakarítás és befektetés euró alapon – ideális választás azok számára, akik szeretnék közép- vagy hosszú távú befektetéseiket euróban tartani, és stabil befektetési formát találni megtakarításaiknak.

 

Gondoskodás Program

Allianz - Gondoskodás Program életbiztosítás 

Szeretné, ha egy váratlan esemény bekövetkezésekor is megfelelő anyagi biztonságban lenne Ön és családja? Válassza az Allianz Gondoskodás Programok életbiztosítást és kezdjen el gondoskodni már most családja jövőjéről!

 

Babaváró életprogramok

Allianz - Babaváró életprogramok életbiztosítás 

A Babaváró életprogramok elsősorban a baba születésére, valamint az ő életében bekövetkező előre nem látható eseményekre segítenek felkészülni, a család számára pedig védelmet és hosszú távú anyagi biztonságot nyújtanak.

 

HozamMax

Allianz - HozamMax életbiztosítás 

Olyan befektetési lehetőséget keres, ami a mai bizonytalan pénzügyi környezetben is kiszámítható hozamot ígér? Szeretne befektetése mellett biztosítási védelemben is részesülni? A HozamMax életbiztosítással mindez lehetséges! Válassza a HozamMax életbiztosítást, amellyel pénzügyi sikereket érhet el!

Rákdiagnosztikára és orvosi betegvezetésre szóló kiegészítő egészségbiztosítás

Allianz - Rákdiagnosztika és orvosi betegvezetés 

Kiegészítő egészségbiztosításunk szakszerű segítséget nyújt daganatos megbetegedések esetén.

Genetika+ kiegészítő egészségbiztosítás

Allianz - Genetika+ kiegészítő egészségbiztosítás 

Az Életprogram vagy Életprogram Euró életbiztosítás mellé köthető Genetika+ kiegészítő egészségbiztosításunk által genetikai (DNS) vizsgálat segítségével tudhatja meg, hogy adottságai alapján milyen életformát válasszon saját maga vagy gyermeke számára.