Családalapítás előtt

A családalapítás előtt álló párok – bár legfőbb céljaik nagy valószínűséggel megegyeznek – különféle élethelyzetekben lehetnek: vannak, akik az első közös lakás megvásárlásán dolgoznak, mások a panellakásból, társasházból kertes házba költöznének, mert ott képzelik el családi életüket, míg megint mások épp a babavárás küszöbén állnak.

Saját otthon teremtése

Allianz - Saját otthon teremtése

Minden gyerek életében elérkezik a pillanat, amikor elhagyja a szülői házat és a maga útját kezdi járni. Ezen az úton a családalapítás előtt álló fiatal pár első igazán nagy megmérettetése a saját otthon megteremtése. Gondoljon már most gyermeke jövőjének tervezésekor arra, hogy erre a célra megfelelő anyagi bázis állhasson rendelkezésére!

Tekintse át erre az esetre javasolt biztosítási és megtakarítási megoldásainkat:

Allianz Életprogramok

Allianz Életprogramok Euro alapon

Kertes házba költözés

Allianz - Kertes házba költözés

Nem túlzás azt állítani, hogy egy tágas, saját udvarral és kerttel rendelkező ház a legtöbb családot tervező fiatal álma, ám az ehhez szükséges anyagi fedezet előteremtése bizony nem egyszerű feladat. Ha szeretné ezt a lépést megkönnyíteni gyermeke számára, kezdje el idejében a megtakarítást!

Tekintse át erre az esetre javasolt biztosítási és megtakarítási megoldásainkat:

Allianz Életprogramok

Allianz Életprogramok Euro alapon

Babavárás

Allianz - Babavárás

Fiatalon a legtöbb ember csak ritkán gondol arra, hogy mi fog történni az elkövetkező években. Ez az életszemlélet azonban teljesen megváltozik, amint megállapodik és családot alapít. Az Allianz Babaváró Életprogramok – forint és euró alapon egyaránt - elsősorban a baba születésére, valamint az ő életében bekövetkező, előre nem látható eseményekre segítenek felkészülni, a család számára pedig védelmet és hosszú távú anyagi biztonságot nyújtanak.

Javaslatunk:

Babaváró életprogramok