Assistance biztosítások

Családi Assistance

Allianz - Családi Assistance 

Családi Assistance biztosításunk által kínált szolgáltatásaink megoldást nyújtanak a váratlan helyzetekben is, legyen szó egy hirtelen megbetegedésről vagy a szülést érintő feladatok megszervezéséről.

 

Utazási Assistance

Allianz - Utazási Assistance 

Készüljön fel a váratlan helyzetekre utazása alatt is és kösse meg Utazási Assistance biztosításunkat online mindössze pár perc alatt, kedvező áron!

 

Vészhelyzeti Assistance

Allianz - Vészhelyzeti Assistance 

Közlekedési baleset külföldi nyaralása alatt vagy egy apró háztartási baleset is jelentősen felborítja a család mindennapjait! Vészhelyzeti Assistance biztosításunk segítséget nyújt Önnek, ha megtörténik a baj!

 

Jogsegély Assistance

Allianz - Jogsegély Assistance 

Amennyiben külföldön okoz vagy szenved el közlekedési balesetet Jogsegély Assistance biztosításunk segítségével könnyebbé tesszük a rendőrséggel való egyeztetést.

 

Assistance Optimum

Allianz - Assistance Optimum 

Napjainkban egyre gyakoribbak a viharok okozta károk, mint például a tetőről lefújt cserepek vagy az ablakok törése. Készüljön fel Assistance Optimum biztosításunkkal a váratlan helyzetekre!

 

Assistance Komplex

Allianz - Assistance Komplex 

Assistance Komplex biztosításunkkal számíthat segítségünkre, amennyiben otthonát kár érte, vagy például ha egy váratlan betegség miatt nem tud részt venni egy koncerten, előadáson.