Allianz - allianz-allas-fejlec

Jogi gyakornok

Az Allianz Hungária Zrt. budapesti munkavégzésre keres jogi gyakornokot.

A németországi központú Allianz a világ egyik legnagyobb globális biztosítási és pénzügyi szolgáltatója. Több mint 70 országban 140 000 munkatársa áll közel 86 millió ügyfele rendelkezésére. A kelet-közép-európai régióban a legjelentősebb biztosítócsoport, és számos országban, köztük Németországban és Magyarországon is piacvezető.

Az Allianz magyarországi csoportjának tagjai, az Allianz Hungária Zrt., az Allianz Alapkezelő Zrt., az Allianz Hungária Önkéntes Nyugdíjpénztár, az Allianz Egészség-és Önsegélyező Pénztár és az Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. termékeikkel és szolgáltatásaikkal széleskörű pénzügyi megoldásokat nyújtanak ügyfeleiknek.

Ahhoz, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni, az egyik legfontosabb tényező emberi erőforrásaink hatékonysága. Hisszük, hogy sikereink munkatársaink alapos szaktudásán, pontos, ügyfélközpontú napi munkáján és a csapatmunkán alapulnak.

Allianz - Allianz gyakornok

Amennyiben felsőfokú tanulmányaid alatt gyakorlati tudásra szeretnél szert tenni, ismerd meg gyakornoki programunkat!

Amit ajánlunk:

   Megismerheted Magyarország piacvezető biztosítójának működési folyamatait
  • Betekintést nyerhetsz az adott terület feladataiba
  • Kihívást jelentő, változatos feladatokat végezhetsz
  • Elismert, nagy tapasztalattal rendelkező vezetőktől tanulhatsz
  • Lelkes, dinamikus csapat részese lehetsz

Téged keresünk, ha:

   • Negyed-illetve ötödéves egyetemi hallgató vagy és jogi tanulmányokat folytatsz - illetve egyetemi tanulmányaidat éppen befejezted
   • Szívesen megismerkednél a biztosítás világával a gyakorlatban is
   • Szereted átlátni, megérteni a komplex folyamatokat
   • Legalább középszinten beszélsz angolul
   • Pontosan végzed munkádat, és felelősséget vállalsz érte

 

Terület

   • Vállalati kárrendezés: Feladata a vállalati felelősségbiztosítási termékekkel kapcsolatos kárrendezési szolgáltatás biztosítása. Gyakornokként részt vehetsz felelősségi kárrendezéssel kapcsolatos ügyintézésben és adminisztrációban (jogi tanulmányokkal).

    A program keretében felelősségi kárrendezésre keresünk gyakornokokat.  A közös munka során lehetőséged nyílik arra, hogy a jogi tanulmányaidat a gyakorlatban szélesítsd azáltal, hogy:

    • Megismerheted a társaságunk által értékesített vállalati felelősségbiztosítási termékek széles palettáját
    • Bekapcsolódhatsz a vállalati felelősségi kárrendezés munkájába
    • A kártérítési jog gyakorlati alkalmazására nyílik lehetőséged (Területünk széles körű nemzetközi kitekintést nyújt e jogterületen az Allianz csoportbeli kapcsolatrendszerén keresztül.)
    • Lehetőséget kaphatsz nemzetközi környezetben is kipróbálni és fejleszteni jogi szakmai felkészültségedet, kommunikációs képességeidet is

Mennyi ideig tart?

Gyakornoki programunk 3-6 hónapra szól.

Mikor kezdődik a program?

Megegyezés szerint folyamatosan.

 

Hogyan épül fel a program?

A gyakorlat során az adott terület szakértőjének irányítása alatt önállóan végzed majd munkádat, és egyre összetettebb feladatok elvégzésén keresztül nyersz mind teljesebb képet az adott terület működéséről. Természetesen a kollégák is folyamatosan segítik egyéni fejlődésed, de a szorgalmadra és nyitottságodra is szükséged lesz. Az adott területen kívül a kapcsolódó társterületek munkájába is bepillantást nyerhetsz majd.

 

Hogyan történik a kiválasztás?

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz a munkakör követelményeinek, és szívesen részt vennél a terület munkájában, szakmai önéletrajzod a www.allianz.hu Karrier oldalán, a pozíció leírása alatt található „Jelentkezem” gombra kattintva küldheted el.

 

Az elvárásoknak megfelelő pályázók személyes interjún vesznek részt, ahol a terület vezetőjével és HR generalistájával találkoznak. A kiválasztás eredményéről minden jelentkezőt tájékoztatunk, a sikeres jelöltekkel pedig egyénileg egyeztetünk a kezdés időpontjáról.

Jelentkezés

Az elvárásoknak megfelelő pályázók személyes interjún vesznek részt, ahol a terület vezetőjével és HR generalistájával találkoznak. A kiválasztás eredményéről minden jelentkezőt tájékoztatunk, a sikeres jelöltekkel pedig egyénileg egyeztetünk a kezdés időpontjáról.

A jelentkezési határidő 2019. március 28.

A jövőd a Te kezedben van!