Állásajánlatok - Építse fel karrierjét társaságunknál!

Allianz - Állásajánlat

Miért az Allianz?

A válasz egyszerű!

Allianz - Kit keresünk?

Ki az, akit keresünk?

Az Allianz Hungária Zrt. vezető szerepe a magyar biztosítási piacon hosszú évek óta töretlen. Ahhoz, hogy ez a töretlen fejlődés folytatódjon, és a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket szolgálni, az egyik legfontosabb kulcs emberi erőforrásaink hatékonysága. Hisszük, hogy jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink odafigyelő szaktudásán, precíz, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.

 

 Várjuk Önt társaságunkhoz, ha

  • kész egy sikeres csapat aktív tagjaként az Allianz Csoport élenjáró nemzetközi ismereteit befogadni, s azokat a magyar ügyfelek javára kamatoztatni,
  • becsüli a tradíciókat, az emberi méltóságot,
  • nyitott a korszerű szaktudás iránt,
  • az ügyfelek igényeinek megismerése, azok tisztelete vezérli munkájában.

Minden munkatársunknak versenyképes jövedelmet, nemzetközileg élenjáró ismereteket, a folyamatos fejlődés lehetőséget és egy nagyvállalat stabilitását biztosítjuk.

A Legjobb Munkahely

2015-ben az Allianz Hungária Zrt. először mérette meg magát az AON Hewitt Legjobb Munkahely felmérésén, ahol kiérdemelte a Legjobb Munkahely címet a legalább 1000 főt foglalkoztató vállalatok között.

Allianz - legjobb-munkahely-2015-logo

Jelentkezzen hozzánk!

Jelentkezzen személyzeti adatbankunkba!

Amennyiben szeretné, hogy adatait az Allianz Hungária Zrt. személyzeti adatbankjában tároljuk, kérjük, ismerje meg az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatónkat, és töltse ki a jobb oldalon található pályázói adatlapot.

Az Allianz Hungária Zrt. az Ön által megadott adatokat az általános adatvédelmi rendeletben foglaltaknak megfelelően kezeli. Kérjük, hogy a személyzeti adatbankba történő jelentkezést megelőzően a részletes tájékoztatót itt olvassa el.

Társaságunk az adatokat csak akkor tárolja, ha ehhez a felhasználó hozzájárul. A hozzájárulást megadottnak tekintjük, ha a felhasználó az adatkezelésre vonatkozó figyelemfelhívás mellett, az adatbeviteli űrlap alján elhelyezett „Elküld gombra” kattint.

Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulását a https://www.allianz.hu/hu/adatvedelem.html/ oldalon az adatvédelmi bejelentés gombra kattintva bármikor visszavonhatja.

Jelentkezés az Allianz Hungária Zrt. személyzeti adatbankjába