Állásajánlatok - Építse fel karrierjét társaságunknál!

Allianz - Állásajánlat

Miért az Allianz?

A válasz egyszerű!

Allianz - Kit keresünk?

Ki az, akit keresünk?

Az Allianz Hungária Zrt. vezető szerepe a magyar biztosítási piacon hosszú évek óta töretlen. Ahhoz, hogy ez a töretlen fejlődés folytatódjon, és a lehető legmagasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket szolgálni, az egyik legfontosabb kulcs emberi erőforrásaink hatékonysága. Hisszük, hogy jelenlegi és jövőbeni sikereink munkatársaink odafigyelő szaktudásán, precíz, ügyfélközpontú napi munkáján és pozitív emberi együttműködésén alapszik.

 

 Várjuk Önt társaságunkhoz, ha

  • kész egy sikeres csapat aktív tagjaként az Allianz Csoport élenjáró nemzetközi ismereteit befogadni, s azokat a magyar ügyfelek javára kamatoztatni,
  • becsüli a tradíciókat, az emberi méltóságot,
  • nyitott a korszerű szaktudás iránt,
  • az ügyfelek igényeinek megismerése, azok tisztelete vezérli munkájában.

Minden munkatársunknak versenyképes jövedelmet, nemzetközileg élenjáró ismereteket, a folyamatos fejlődés lehetőséget és egy nagyvállalat stabilitását biztosítjuk.

A Legjobb Munkahely

2015-ben az Allianz Hungária Zrt. először mérette meg magát az AON Hewitt Legjobb Munkahely felmérésén, ahol kiérdemelte a Legjobb Munkahely címet a legalább 1000 főt foglalkoztató vállalatok között.

Allianz - legjobb-munkahely-2015-logo

Jelentkezzen hozzánk!

Jelentkezzen személyzeti adatbankunkba!

Amennyiben szeretné, hogy adatait az Allianz Hungária Zrt. személyzeti adatbankjában tároljuk, kérjük töltse ki a jobb oldalon található pályázói adatlapot.

Az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (adatvédelmi törvény, Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az Allianz Hungária Zrt. az Ön által megadott adatokat az Infotv. alapján kezeli, az adatlap kitöltése előtt olvasható adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatóban foglaltak szerint.

"Az Allianz Hungária Zrt. az adatokat csak akkor tárolja, ha ehhez a felhasználó hozzájárul. A hozzájárulást megadottnak tekinti, ha valamely adatbeviteli űrlap alján a felhasználó, az adattárolásra vonatkozó figyelemfelhívás mellett elhelyezett küldés gombra kattint."

Jelentkezés az Allianz Hungária Zrt. személyzeti adatbankjába