Ügyfeleink mondták

Allianz - Ügyfelek véleménye

„Mind az autók kötelező felelősség biztosítását, mind lakásbiztosításunkat az Önök társaságánál kötöttük meg. Szimpatikus számunkra az internetes lehetőség, hogy sorban állás nélkül intézhetjük ügyeinket, így nem kell ügyelnünk a nyitvatartási időkre. Nemrégiben volt egy káreseményünk, ugyanis felső szomszédunk sikeresen eláztatott minket, a bejelentést követően a teljes ügyintézési idő egész a kárösszeg átutalását is figyelembe véve 1 hetet vett igénybe, mely nagyon dicséretes. Csak így tovább!”

„Egy káresemény során, akit kár ér, a családi háza veszélyben van, nagy feszültséget jelent. Úgy éreztük, hogy kollégáik próbálták maximális gyorsasággal, korrekten az ügyünket rendezni. Köszönet érte!”

„Az online ügyintézés hihetetlen gyorsan lezajlott, nem kellett várnom a telefonos ügyintézésre, illetve nem kellett egyik irodában sem sorban állnom. Gratulálok és köszönöm a gyors kárrendezést! :)”

„2014.12.30-án jelentettem be a kárt online, és 2015.01.09-én már jött is az értesítés a kárkifizetésről. Ez igen!!”

„Különösen elégedett voltam a gyors ügyintézéssel. Az online beküldés után másnap a számlámon volt a kártérítés összege.”

„Bármi problémám volt, mindig készségesen segítettek. Az áraik nagyon korrektek más biztosítókkal szemben, mégis az egyik legteljesebb körű szolgáltatást nyújtják. Szeretem, hogy interneten szinte mindent elintézhetek. Maximálisan elégedett vagyok a tevékenységükkel.”

„A legutolsó káreseményem kapcsán tapasztalt, gyors és rugalmas valamint megfelelő kárbecslés és kifizetés kapcsán maximálisan elégedett voltam. :)”

„Alig voltam tag és segítettek, amikor beáztatott a felső szomszéd, gyorsan és megfelelően kaptam segítséget.”

Allianz - Ügyfelek véleménye lakásbiztosítás

„Minden biztosításom (kötelező, nyaraló, otthon, stb.) Önöknél volt ezidáig is, és amikor károm keletkezett, akkor azt Önöknél, gyorsan, szakszerűen, korrekt módon rendezték.”

„Az Önök ügyintézője és segítőkészsége, szakszerűsége, korrektsége profi hátteret sugall és ezért szoktam Önöket másoknak is ajánlani. Köszönöm.”

„A munkatársak szakértelme, embersége, segítőkészsége számomra nagyon megfelelő. Soha nem kell várakoznom, hogy sorra kerüljek, gyorsak, határozottak, rátermettek. Másoknak is ajánlottam már Önöket!”

„Természetesen ajánlom Önöket folyamatosan ahol lehetőségem van. Gyors ügyintézés, teljes körű tájékoztatás, kedvező díjszabás. Volt sajnos tapasztalatom kárrendezés terén is, és egyszerűen ment mind az ügyintézés, mind a kárrendezés, ami napjainkban nem mondható el a legtöbb hasonló társaságról. Köszönöm!”

„Mindenkinek szoktam ajánlani szolgáltatásaikat, mert nagyon elégedett ügyfél vagyok. Véleményem szerint az internetes ügyfélbarát felület, a kedvező ajánlataik és ügyintézőik kedvessége, szakmai hozzáértése példamutató.”

Allianz - Ügyfelek véleménye gépjármű-biztosítás

„Nagyon meg vagyok Önökkel elégedve. Aránylag az áraik is megfelelőek, úgy a kötelező biztosítás, mint a casco is. Igaz, csak kétszer kellett az autómat javíttatni, mert mindkétszer belém szaladtak, de mindkét esetben korrektül jártak el. Ezért merem ajánlani Önöket másoknak is.”

„A telefonos ügyfélszolgálatos hölgy segítőkészsége, megértése és gyors intézkedése páratlan! Köszönöm!”

„Már nagyon sok éve Önök a Biztosító társaságom. Igaz sok bajunk nem volt egymással, emlékezetem szerin csak egy esetben okoztam egy kisebb kárt egy másik gépkocsiban,azt is rugalmasan kezelték. Befizetéseimről az igazolást mindig időben kézbesítették. Én messzemenőkig meg vagyok elégedve az Önök tevékenységével és nyugodt lelkiismerettel merném Önöket bárkinek ajánlani.”

„Nekem eddig nagyon jó tapasztalatom van az Allianz Biztosítóval. Amikor máshol volt kötve a KGFB-m karamboloztam egy Allianz-os ügyféllel, akkor viszonylag rövid időn belül megtérítették a káromat. Ez egy elég fontos tényező. Nem túl jó dolog, ha a biztosítás fizetése mellett a biztosító nem fizetése miatt kapnék a nyakamba egy pert is.”

„Maximálisan elégedett vagyok korrekt és gyors ügyintézésükkel. Köszönöm.”

„Először csak telefonon érdeklődtem, hogy egyáltalán kapok-e kártérítést a kórházi kezelésem időtartamára, és másnap már vissza is hívtak, hogy küldjem be a papírokat, majd elbírálják. Kórházi igazolás, rendőrségi jegyzőkönyv e-mailen történő beküldését követően igen gyorsan elbírálták, és küldték a kártérítést. Nagyon köszönöm a gyors intézkedést, sokat jelentett nekem akkor mind anyagilag, mind lelkileg.”

„Egyszerűen , könnyen és kényelmesen tudtam megkötni a biztosítást ! :)”

„Kb 10 éve fiamat Spanyolországban komoly baleset érte. Nagyon hálásak vagyunk a biztosítónak az akkori hozzáállásához! Mit is jelentett ez? Kórházi ellátást, repülővel történő hazaszállítást feleségemmel együtt Bécsig, ahol már a győri mentő várta. Nem volt pesti járat és magyar biztosító nem is tudott volna Bécsbe mentőt küldeni. Hibátlan és emberséges intézkedési sor volt! Ismételt köszönet érte! Fiam maradéktalanul felépült, tavaly magyar bajnok lett evezésben.”