LAKÁS 2019 kiállítás

2019.03.28.

Idén is megrendezésre kerül az ország legnagyobb ingyenes ingatlanpiaci kiállítása a Millenáris Parkban március 29. és 31. között. Mutatjuk miért érdemes kilátogatni a Lakás 2019 Kiállításra!

Minden, amit a lakásvásárlásról, kiadásról tudni érdemes

Az utóbbi évtizedben az ingatlanpiac egy dologra biztos megtanította a szereplőket: semmi sem állandó. A folyamatosan változó trendek és jogszabályok dzsungelében egy „átlagos” lakásvásárlásban, illetve kiadásban gondolkodónak szinte lehetetlen eligazodnia. A Lakás 2019 Kiállítás keretein belül bizonyosan kapunk segítséget, és minden kérdésünkre megtalálhatjuk a szakértői választ, legyen szó eladásról, kiadásról, felújításról vagy bővítésről.

Allianz - Budapest házak

Hitelfelvétel, CSOK 10+10

Amennyiben lakáshitelek, illetve a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) által biztosított kedvezményes konstrukció pontos feltételeire vagy kíváncsi, mindenképpen érdemes kilátogatnod, hiszen itt szakértők segítenek dönteni abban, mi a számodra és a (leendő) családodnak a leginkább kedvező megoldás. Egy életre szóló döntést is sokkal könnyebb meghozni, ha tudjuk, pontosan mibe vágunk bele.

Allianz - Modern lakás

Portfolio Lakás Klub, és Lakás Klub Extra

A Kiállítás szervezői számos hasznos előadással és kerekasztal beszélgetéssel készülnek az érdeklődök számára a legérdekesebb lakáspiaci témákban.

Lakás Klub Extra március 29. (péntek)

Ahogy az az előadássorozat neve is sugallja, a Lakás Klub Extra fizetős program (10.000 Ft/fő), azonban számos „aranyat érő” információ birtokába juthatunk. Többek között szó lesz arról, vajon meddig drágulnak a lakásárak, mikor érdemes vásárolni, mik a CSOK várható változásai, stb.

Allianz - Előadás

Lakás Klub március 30. (szombat)

Az Lakás Klub előadásainak látogatása ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Ha eljössz a Kiállításra, mindenképp érdemes benézned ide is, mivel szakértők a következő témákban kalauzolják el a közönséget: hitelezés, iránytű az igényelhető állami támogatásokhoz, illetve jogi buktatók, avagy mire kell figyelni a lakásvásárlásnál?

Allianz - Lakás biztonság

Lakásbiztosítás? Várunk az Allianz standjánál!

Ha megtaláltad az otthonod, akkor nincs más hátra, mint a leginkább megfelelő lakásbiztosítás kiválasztása. Erre lehetőséged lesz a standunknál a helyszínen, ahol üzletkötőink segítenek a választásban, minden kérdésedre választ adnak, és még meg is kötheted a biztosítást helyben.

 A standon regisztrálóknak Superjuice-zal kedveskedünk, valamint 15%-os kupont kapnak, amit lakásbiztosítás kötésnél használhatnak fel: a helyszínen üzletkötőinknél, vagy online kötés esetén év végéig.

Mi ott leszünk, és Te? Várunk szeretettel!

További információ a rendezvényről: https://lakas2019.hu/ 

Allianz Blog

Kíváncsi még több bejegyzésünkre?